ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ισόπαλη με την Σλοβενία η Παίδων

Ισόπαλη με την Σλοβενία η Παίδων
INTIME SPORTS

Η Εθνική Παίδων αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα (0-0) με την Σλοβενία στην πρεμιέρα των προκριματικών του EURO 2013

Ισόπαλη χωρίς τέρματα (0-0) αναδείχθηκε η Εθνική μας ομάδα των Παίδων με την αντίστοιχη της Σλοβενίας στον πρώτο αγώνα για τον 5ο προκριματικό όμιλο του EURO 2013.

Η ελληνική ομάδα, αν και αγωνίστηκε με δέκα παίκτες από το 40' λόγω της αποβολής του Βέργου, ήταν καλύτερη σε γενικές γραμμές από την αντίπαλό της και έχασε αρκετές ευκαιρίες για να πάρει τους τρεις βαθμούς.

Ο επόμενος αγώνας της Εθνικής είναι την Τετάρτη 26/9 με αντίπαλο τη διοργανώτρια Βοσνία/Ερζεγοβίνη (ηττήθηκε 1-3 από τη Γαλλία).

Ο διαιτητής της αναμέτρησης, Βλαντιμίρ Καζμένκο (Ρωσία) παρατήρησε με κίτρινη κάρτα τους Παπασπύρο, Κούμερ, Στάνκοβιτς.

Ελλάδα: Ηλιάδης, Τζιτζικαλάκης, Αρναούτογλου, Παπασπύρος, Οικονόμου, Τζανουλίνος (82' Γιαλαμίδης), Παπαδόπουλος (54' Δώνης), Τουμανίδης, Βέργος, Δεληγιαννίδης, Κουλούρης (48' Σάλιακας).

Σλοβενία: Σόρτσκαν, Λέσνικ, Κούμερ (83' Ζμαβκ), Ζούπανκ, Στάνκοβιτς, Μρσιτς (66' Ρέπας), Λόρμπεκ, Γκάγιτς, Όζμπολτ, Κρίβιτσιτς (75' Μπαρτούλοβιτς), Νέμανιτς.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Θοδωρής Παχατουρίδης δήλωσε: " Μπήκαμε νωθρά στο παιχνίδι και υποτιμήσαμε τους εαυτούς μας, καθώς είμαστε καλύτερη ομάδα από τη Σλοβενία. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε 3-4 καλές ευκαιρίες για να πάρουμε το ματς, όμως δεν τα καταφέραμε. Η προσοχή μας, πλέον, στρέφεται στον επόμενο αγώνα με τη Βοσνία".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ