ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ήττα για την Εθνική Νέων U20 από την Γαλλία

Ήττα για την Εθνική Νέων U20 από την Γαλλία
INTIME SPORTS

Η Εθνική μας ομάδα των Νέων U20 ηττήθηκε με 3-1 από την αντίστοιχη της Γαλλίας στο τελευταίο της φιλικό παιχνίδι πριν από την συμμετοχή στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Τουρκίας. Ο Τριανταφυλλόπουλος το γκολ της Εθνικής και οι Σανογκό, Πογκμπά, Νγκαντό των "τρικολόρ"

Η Εθνική μας ομάδα των Νέων U20 ηττήθηκε με 3-1 από την αντίστοιχη της Γαλλίας στο τελευταίο της φιλικό παιχνίδι πριν από την συμμετοχή στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Τουρκίας.

Το παιχνίδι έγινε στο Ρομοραντίν της Γαλλίας με τους "τρικολόρ" να παίρνουν τη νίκη με τα γκολ των Σανογκό (34'), Πογκμπά (50' πεν.) και Νγκαντό (86'), ενώ η Εθνική μας το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει με κεφαλιά του Τριανταφυλλόπουλου στο 90'

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ενόψει του Μουντιάλ της Τουρκίας έδειξε πως χρειάζεται λίγη ακόμη βελτίωση (στο πρώτο ημίχρονο η Εθνική ήταν καλή στο δεύτερο έπεσε η απόδοση) για να παρουσιάσει ένα καλό σύνολο και να ανταποκριθεί απέναντι σε καλές ομάδες.

Από την άλλη οι Γαλλική ομάδα φάνηκε πολύ πιο έτοιμη, ενώ διαθέτει πολύ καλούς παίκτες στο ρόστερ της όπως οι Ζουμά, Πογκμπά, Μπαεμπέκ, Σανογκό και σίγουρα μπορεί να διακριθεί στο Μουντιάλ.

Στάθηκε καλά στο πρώτο

Η Εθνική μας ομάδα των Νέων ήταν αρκετά δραστήρια στο πρώτο ημίχρονο και έχασε δύο καλές ευκαιρίες στο ξεκίνημα με Διαμαντάκο και Γιαννιώτα.

Στην συνέχεια οι Γάλλοι ισορρόπησαν το ματς βγήκαν στην επίθεση με τον Διούδη να αντιδρά σωστά στο σουτ του Μπαεμπέκ στο 22', όπου και μπλόκαρε την μπάλα.

Στο 34', ωστόσο η Ελληνική άμυνα αδράνησε με τον Σανογκό να γίνεται κάτοχος της μπάλας στο ύψος του πέναλτι και με εξουδετερωμένο τον Διούδη έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0 των "τρικολόρ".

Από εκείνο το σημείο και μετά οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή της μπάλας, χωρίς ωστόσο να απειλήσουν ιδιαίτερα την Ελληνική εστία με το 1-0 να είναι το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Δεν ξεκίνησε καλά το δεύτερο μέρος

Το δεύτερο ημίχρονο δεν ξεκίνησε καλά για την Εθνική μας ομάδα, καθώς δέχθηκε και δεύτερο γκολ στο ξεκίνημα.

Στο 49' ο Καπίνο έδιωξε αρχικά το σουτ του Βιάν, αλλά στην συνέχεια της φάσης ο Σταφυλίδης ανέτρεψε τον Μπαεμπέκ με τον διαιτητή να δείχνει το σημείο του πέναλτι.

Ο Πογκμπά ανέλαβε την εκτέλεση και παρά το γεγονός ότι ο Καπίνο έπεσε στη σωστή γωνία η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα για το 2-0 των Γάλλων στο 50'. Στο 65' από ένα μακρινό σουτ του Λυκογιάννη η μπάλα έφυγε αρκετά μέτρα άουτ.

Η Εθνική μας στην συνέχεια δεν μπόρεσε να ακολουθήσει τον ρυθμό των Γάλλων με αποτέλεσμα να δεχθεί ένα ακόμη γκολ από τον Νγκαντό με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή στο 86ο λεπτό.

Το μόνο που κατάφερε η "γαλανόλευκη" ήταν να μειώσει σε 3-1 με κεφαλιά του Τριανταφυλλόπουλου στο 90' μετά από εκτέλεση κόρνερ.

Γαλλία (Πιέρ Μανκοφσκί): Αρεολά, Φουλκιέ, Ουμτιτί (46' Σαρ), Ζουμά, Ντιν, Λεμινά (59' Βέρτου), Πογκμπά (84' Ζουλιάν), Τοβέν (46' Νγκαντό), Κοντογκμπιά (75' Μποσετί), Μπαεμπέκ (75' Σαμπαλί), Σανογκό (46'΄Βιάν).

Ελλάδα (Κώστας Τσάνας): Διούδης (46' Καπίνο), Μαρινάκης (61' Κωνσταντινίδης), Σταφυλίδης (77' Πέλκας), Μπουγαϊδης, Τριανταφυλλόπουλος, Μπάλλας, Κουρμπέλης (72' Κούρος), Κολοβός (77' Μπακασέτας), Μπουχαλάκης (46' Φουρλάνος), Γιαννιώτας (61' Λυκογιάννης), Διαμαντάκος (61' Ράνος).

Μετά το τέλος του αγώνα ο Ομοσπονδιακός μας τεχνικός Κώστας Τσάνας δήλωσε: " Σε αυτό το επίπεδο, οφείλουμε να καταλάβουμε ότι απέχει πολύ λίγο το σημείο που ελέγχουμε το παιχνίδι από εκείνο που βρισκόμαστε πίσω στο σκορ με τρία γκολ.

Είναι κρίμα από δικά μας λάθη να καταστρέφουμε την εικόνα μας μέσα στο γήπεδο. Για να πετύχουμε κάτι καλό στο Παγκόσμιο Κύπελλο οφείλουμε να δουλέψουμε περισσότερο, ώστε αυτά να μην επαναληφθούν".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ