ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Τελευταίο τεστ με την Γαλλία για τη Νέων

Τελευταίο τεστ με την Γαλλία για τη Νέων

Το τελευταίο της τεστ πριν το Μουντιάλ της Τουρκίας με αντίπαλο την Γαλλία θα δώσει το βράδυ της Τρίτης (11/6, 21.45) η Εθνική μας ομάδα των Νέων U20. Διαβάστε τι δήλωσε ο Παναγιώτης Μπάλλας

Το τελευταίο της τεστ προετοιμασίας ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου Νέων δίνει η Εθνική μας ομάδα των Νέων U20 την Τρίτη (11/6, 21.45) με αντίπαλο την αντίστοιχη της Γαλλίας στο Ρομοραντίν.

Πρόκειται για το πιο δυνατό τεστ του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος καθώς θα αντιμετωπίσει μια ομάδα υψηλού επιπέδου, η οποία φιλοδοξεί να φτάσει ψηλά στη διοργάνωση.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Ελβετός Σάσα Άμχοφ, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Ράφαελ Ζέντερ και Ντένις Ντεταμάντι.

Για την μέχρι τώρα προετοιμασία της Εθνικής, αλλά και το φιλικό με την Γαλλία, ο Παναγιώτης Μπάλλας δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΠΟ: " Κάνουμε πολύ καλή δουλειά στις προπονήσεις και προσπαθούμε όλοι μας να φτάσουμε στο 100% των δυνατοτήτων μας. Διαθέτουμε ένα δυνατό σύνολο, παίζουμε μαζί τα τελευταία τέσσερα χρόνια και αυτό μας δίνει αυτοπεποίθηση.

Έχουμε πετύχει πολλά έως τώρα, όμως φιλοδοξούμε να σημειώσουμε κι άλλες επιτυχίες. Το ματς με τους Γάλλους είναι σημαντικό, καθώς θα διαπιστώσουμε σε μεγάλο βαθμό, με αντίπαλο μια εξαιρετική ομάδα, το επίπεδο στο οποίο βρισκόμαστε".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ