ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ισόπαλη η Νέων U19 με την Πολωνία

Ισόπαλη η Νέων U19 με την Πολωνία
INTIME SPORTS

Η Εθνική μας ομάδα των Νέων U19 ολοκλήρωσε με ισοπαλία κόντρα στην Πολωνία (1-1) τις υποχρεώσεις της στην elite round του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 2013, καταλαμβάνοντας την τρίτη θέση στον όμιλο. Το γκολ της "γαλανόλευκης" ο Σουνάς, δοκάρι ο Χουχούμης

Η Εθνική μας ομάδα των Νέων U19 ολοκλήρωσε με ισοπαλία κόντρα στην Πολωνία (1-1) τις υποχρεώσεις της στην elite round του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 2013.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στο τελευταίο ματς έκανε καλή εμφάνιση και θα μπορούσε να πάρει τη νίκη. Με τον βαθμό αυτό η Ελλάδα πήρε την τρίτη θέση στον όμιλο με δύο βαθμούς, ενώ την πρώτη θέση και την πρόκριση στην τελική φάση του EURO 2013 U19 πήρε η Ισπανία.

Το σκορ άνοιξε η Πολωνία με ωραία ατομική ενέργεια του Κιρόφσκι στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου.

Η Εθνική μας ισοφάρισε με πολύ ωραία απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σουνά στο 56', ενώ είχε και οριζόντιο δοκάρι σε κεφαλιά του Χουχούμη στο 47'. Στο 75' αποβλήθηκε ο Καντούτσης.

Ελλάδα: Λαδάς, Χουχούμης, Καντούτσης, Παπουτσογιαννόπουλος, Βοσνακίδης, Σιώπης (72' Μύγας), Ανδρεόπουλος, Παναγιωτούδης (46' Ιωαννίδης), Καραγκούνης (46' Δεληγιαννίδης), Σουνάς, Γιαννιτσάνης.

Πολωνία: Πογκορζέλεκ, Χοροσκίεβιτς, Λιμπεράτσι, Κετζιόρα, Κλέμενζ, Κουρόφσκι, Μουράφσκι, Ζαγκιέτο (85' Νόβακ), Μρόφκα (78' Κομπιλάνσκι), Ζιελίκσνι (72' Στεπίνσκι), Φορμέλα.

Στο άλλο ματς του ομίλου Κροατία και Ισπανία αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1.

Τελική βαθμολογία

1. Ισπανία 7

------------------------

2. Κροατία 5

3. Ελλάδα 2

4. Πολωνία 1

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ