ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Φύσσας: "Χαρούμενοι που ήρθαμε στην Κρήτη"

Φύσσας: "Χαρούμενοι που ήρθαμε στην Κρήτη"
INTIME SPORTS

Οι Έλληνες διεθνείς γνώρισαν την αποθέωση από τους φίλους της Εθνικής σε εκδήλωση στο Ηράκλειο με τον Τάκη Φύσσα να καλεί τον κόσμο να δώσει το παρών στο φιλικό με το Βέλγιο. Τι είπε ο Γιώργος Σαμαράς

Την αποθέωση από τους φίλους της Εθνικής ομάδας γνώρισαν οι Έλληνες διεθνείς που έδωσαν το παρών σε κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στο Ηράκλειο την Τρίτη (28/2).

Οι Έλληνες παίκτες φωτογραφήθηκαν και υπέγραψαν αυτόγραφα σε μικρούς και μεγάλους με τον Τάκη Φύσσα που τους συνόδευε να έχει να λέει τα καλύτερα για την Κρητική φιλοξενία.

Συγκεκριμένα ο Τάκης Φύσσας τόνισε: " Έχουμε νιώσει πολλές φορές την φιλοξενία της Κρήτης και για αυτό επιλέγουμε να ερχόμαστε εδώ όποτε μας δίνεται η ευκαιρία. Είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε πάλι εδώ με όλα τα νικηφόρα αποτελέσματα που έχουμε πάρει στο Ηράκλειο. Οι καιρικές συνθήκες μπορεί να αποτρέψουν αρκετό κόσμο να έρθει στο γήπεδο αλλά εμείς τον καλούμε να δει ένα πολύ καλό παιχνίδι γιατί και το Βέλγιο και η Εθνική μας είναι δύο πολύ καλές ομάδες".

Από την πλευρά των Ελλήνων παικτών, δηλώσεις έκανε ο Γιώργος Σαμαράς ο οποίος τόνισε: " Πρώτα απ΄όλα είμαστε πολύ χαρούμενοι και πολύ ευχαριστημένοι με την απόφαση που πάρθηκε να γίνει το φιλικό με το Βέλγιο στο Ηράκλειο. Ήταν κοινή επιθυμία όλων των ποδοσφαιριστών και του προπονητή και ελπίζει ο κόσμος να έρθει και να μας συμπαρασταθεί σε αυτό τον αγώνα.

Από εκεί και πέρα είναι ένας φιλικός αγώνας κόντρα σε μια καλή ομάδα. Εμείς θα προσπαθήσουμε να δείξουμε τον καλό μας εαυτό απέναντι σε μια δυνατή ομάδα και θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε κάποια πράγματα για να είμαστε έτοιμοι για τα τελικά του Euro 2012. Είναι νωρίς να μιλήσουμε για τους στόχους της Εθνικής από τώρα για την τελική φάση.

Πρέπει πρώτα να γίνει η τελική επιλογή και αυτό είναι καθαρά θέμα του προπονητή. Αυτό που έχω να ευχηθώ είναι να είμαστε όλοι υγιής, να έχουμε μια καλή αγωνιστική κατάσταση με τις ομάδες μας και μόλις τελειώσουν τα πρωταθλήματα να είμαστε όλοι έτοιμοι για να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας στην Εθνική ομάδα".

Τέλος, η Χρυσάνθη Παπαδοπούλου εκ μέρους της Τράπεζας Πειραιώς είπε: " Από το 2004 η Τράπεζα Πειραιώς είναι ο μέγας χορηγός της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου. Σήμερα η χαρά μας είναι ξεχωριστή. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την ΕΠΟ που επέλεξε για ακόμη μια φορά ένα φιλικό παιχνίδι της Εθνικής να γίνει στο Παγκρήτιο Στάδιο. Στην βαθιά οικονομική κρίση που ταλανίζει το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας είναι πολύ σημαντικό να σταθούμε αλληλέγγυοι και να δείξουμε σε όλους ότι οι Έλληνες αγωνίζονται. Και μάλιστα ευ αγωνίζονται.

Είμαστε πάντα κοντά στην Εθνική μας για να νιώσουμε στιγμές συγκίνησης και όλοι μαζί να τραγουδήσουμε τον Εθνικό μας ύμνο και να πούμε Ελλάδα είμαστε δίπλα σου. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στο φιλικό με το Βέλγιο και στην πορεία της Εθνικής στα τελικά του Euro 2012".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ