ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Το πέναλτι του Σαμαρά από την εξέδρα

Το πέναλτι του Σαμαρά από την εξέδρα

Αυτό το γκολ δεν χορταίνεις να το βλέπεις! Απολαύστε το πέναλτι του Σαμαρά που έστειλε την Εθνική στους "16" του Μουντιάλ όπως το τράβηξαν φίλαθλοι από τις εξέδρες και... πανηγυρίστε ξανά (videos)!

Ο Γιώργος Σαμαράς έγραψε μία χρυσή σελίδα στην ελληνική ποδοσφαιρική ιστορία με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι που εκτέλεσε το βράδυ της Τρίτης κόντρα στην Ακτή Ελεφαντοστού και κάποιοι ήταν εκεί για να... καταγράψουν το κατόρθωμά του.

Δείτε την παρακάμερα με τα 93 δευτερόλεπτα που μεσολαβούν από τη στιγμή που ο Γιώργος Σαμαράς κερδίζει το πέναλτι μέχρι να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα και τους Έλληνες στα ουράνια...

Ο λόγος για τους φιλάθλους που παρακολούθησαν διά ζώσης το ματς από τις εξέδρες του "Εστάντιο Καστελάο" στη Φορταλέζα με αρκετούς από αυτούς να θέλουν να "κρατήσουν" για πάντα εκείνα τα δραματικά δευτερόλεπτα και να τραβούν videos την ώρα της... κρίσης, όπου ο Σαμαράς είχε το μοναδικό τετ α τετ με τον γκολκίπερ.

Αρκετά από αυτά τα videos ανέβηκαν μάλιστα στους λογαριασμούς τους στο Instagram, όπου πέρα από τη στιγμή του πέναλτι όλοι θέλησαν να "αιχμαλωτίσουν" το ντελίριο που επικράτησε κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών των Ελλήνων διεθνών κοντά στο σημαιάκι του κόρνερ.

Απολαύστε το γκολ μέσα από 11 διαφορετικές λήψεις από τις εξέδρες του γηπέδου:

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ