ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Η παρακάμερα με το ιστορικό γκολ του Σαμαρά

FORTALEZA, BRAZIL - JUNE 24:  Giorgos Samaras of Greece celebrates scoring his team's second goal on a penalty kick during the 2014 FIFA World Cup Brazil Group C match between Greece and the Ivory Coast at Castelao on June 24, 2014 in Fortaleza, Brazil.  (Photo by Laurence Griffiths/Getty Images)
FORTALEZA, BRAZIL - JUNE 24: Giorgos Samaras of Greece celebrates scoring his team's second goal on a penalty kick during the 2014 FIFA World Cup Brazil Group C match between Greece and the Ivory Coast at Castelao on June 24, 2014 in Fortaleza, Brazil. (Photo by Laurence Griffiths/Getty Images) GETTY IMAGES

Δείτε το videο με το πώς έζησε ο Γιώργος Σαμαράς το σημαντικότερο γκολ της Ελλάδας σε Μουντιάλ. Από τη στιγμή που κέρδισε το πέναλτι μέχρι τη στιγμή που έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της Ακτής Ελεφαντοστού.

93 δευτερόλεπτα... Τόσο ήταν το χρονικό διάστημα που κράτησε από τη στιγμή που ο Γιώργος Σαμαράς κέρδισε το πέναλτι στις καθυστερήσεις του αγώνα με την Ακτή Ελεφαντοστού μέχρι να φύγει η μπάλα από τα πόδια του από την άσπρη βούλα για το 2-1 .

Τι μεσολάβησε; Δύο φιλικά... χαστούκια από τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη για να του ανεβάσει το ηθικό, τα λόγια συμπαράστασης από τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο ( "εμείς μαζί σου ό,τι και αν γίνει") αλλά και η διαβεβαίωση του "Sam" μέσω ενός νεύματος πως "calma, όλα θα πάνε καλά".

Δείτε την απίστευτη "διαδρομή" του Γιώργου Σαμαρά μέχρι να στείλει την Εθνική μας και 11.000.000 Έλληνες στα ουράνια μέσα από ένα video που μας προσέφερε η παρακάμερα του αγώνα.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ