ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Έξω "Πάπα" - "Σάλπι", μέσα οι Κολοβός - Βύντρα

Έξω "Πάπα" - "Σάλπι", μέσα οι Κολοβός - Βύντρα
INTIME SPORTS

Ο Κλάουντιο Ρανιέρι ανακάλεσε την πρόσκληση των ποδοσφαιριστών Σωκράτη Παπασταθόπουλου και Δημήτρη Σαλπιγγίδη και στη θέση τους κάλεσε τους Δημήτρη Κολοβό και Λουκά Βύντρα.

Η κακοδαιμονία δε λέει να αφήσει ήσυχη την Εθνική ομάδα, η οποία προβαίνει σε δυο ακόμη αλλαγές σε σχέση με τις αρχικές κλήσεις του Κλάουντιο Ρανιέρι για το ματς με τα Νησιά Φερόε την Παρασκευή (14/11) στο Φάληρο για την 4η αγωνιστική των προκριματικών του EURO 2016 και το φιλικό με τη Σερβία τέσσερις ημέρες μετά (18/11) στα Χανιά.

Μετά την σαββατιάτικη ενημέρωση ότι οι Χοσέ Χολέμπας και Κώστας Φορτούνης αποκλείστηκαν λόγω τραυματισμού και την θέση τους πήραν οι Θανάση Ντίνα και Κώστα Τασουλή, ήρθαν δυο ακόμη αλλαγές.

Συγκεκριμένα, ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος και ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης έμειναν εκτός, αφού τραυματίστηκαν στα ματς με Γκλάντμπαχ και Παναθηναϊκό αντίστοιχα και ο Κλάουντιο Ρανιέρι προέβη στην άμεση αντικαταστάσή τους.

Έτσι, λοιπόν, οι Δημήτρης Κολοβός και Λουκάς Βύντρα του Πανιωνίου και της Λεβάντε αντίστοιχα, θα βρεθούν στην αποστολή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος και θα ενισχύσουν την προσπάθειά της στα δυο αυτά παιχνίδια.

Ο μεν "Πάπα" έχει υποστεί κάκωση στην κνήμη και θα μείνει εκτός για περίπου τρεις εβδομάδες, αν και η αρχική ενημέρωση της ομάδας του έκανε λόγο για τραυματισμό στη γάμπα. Το... τυπικό θα έρθει μετά την μαγνητική τομογραφία της Δευτέρας, αλλά στην Εθνική δεν θα παίξει έτσι και αλλιώς. Όσο για τον "Σάλπι", πονάει στο πόδι και έτσι επίσης δεν είναι σε θέση να παίξει για την "γανανόλευκη", με τον Ιταλό κόουτς να τον αντικαθιστά.

Τέσσερις αλλαγές σε 48 ώρες για την Εθνική ομάδα, που έχει... χτυπηθεί πολύ από τραυματισμούς καθ' όλη την διάρκεια των προκριματικών, με τις αλλαγές να έχουν φτάσει σε πολύ μεγάλο αριθμό σε αυτά τα τέσσερα πρώτα παιχνίδια της.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ