ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Εκτός Χολέμπας-Φορτούνης, μέσα οι Ντίνας-Τασουλής

Εκτός Χολέμπας-Φορτούνης, μέσα οι Ντίνας-Τασουλής
INTIME SPORTS

Ο ομοσπονδιακός προπονητής, Κλάουντιο Ρανιέρι, ανακάλεσε την πρόσκληση των ποδοσφαιριστών Κώστα Φορτούνη και Χοσέ Χολέμπας και στη θέση τους κάλεσε τους Θανάση Ντίνα και Χρήστο Τασουλή.

Σε δυο αλλαγές ενόψει του αγώνα με τη Νησιά Φερόε για τα προκριματικά του EURO 2016 και το φιλικό με τη Σερβία προχώρησε ο ομοσπονδιακός προπονητής, Κλάουντιο Ρανιέρι και αφορούν τους Χοσέ Χολέμπας και Κώστα Φορτούνη.

Ο Ιταλός κόουτς άφησε εκτός τον αριστερό μπακ της Ρόμα και τον μέσο του Ολυμπιακού, καλώντας στην θέση τους τον Θανάση Ντίνα του Παναθηναϊκού και τον Χρήστο Τασουλή του Πανιωνίου.

Αμφότεροι είναι τραυματίες και γι' αυτό δεν θα αγωνιστούν στα δυο προσεχή παιχνίδια της "γαλανόλευκης". Για τον Χολέμπας ενημέρωσε η ομάδα του ότι δεν μπορεί να αγωνιστεί, ενώ ο δεύτερος αισθάνθηκε σφίξιμο στον προσαγωγό, γι' αυτό μάλιστα δεν θα παίξει απέναντι στον Πανθρακικό.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Έτσι, λοιπόν, ο Ρανιέρι δίνει την ευκαιρία στον 24χρονο μεσοεπιθετικό του "τριφυλλιού" να πάρει το "βάπτισμα του πυρός" και στον 23χρονο Αρκά αριστερό μπακ των "κυανέρυθρων".

Εκτός Χολέμπας-Φορτούνης, μέσα οι Ντίνας-Τασουλής
INTIME SPORTS

Ποιος είναι ο Τασουλής

Το... ξέσπασμα ο Χρήστος Τασουλής το έκανε κατά την περασμένη σεζόν. Βασικός και αναντικατάστατος στον Φωστήρα, με τον οποίο διέγραψε εξαιρετική σεζόν. Η ομάδα του μπήκε στα πλέι οφ της Football League, άσχετα αν στο τέλος δεν κατάφερε να εξασφαλίσει την άνοδο στη Superleague. Ο 23χρονος αριστερός οπισθοφύλακας έπαιξε σε 35 ματς και σημείωσε και τρία γκολ.

Με εισήγηση του Δημήτρη Τερεζόπουλου ο Τριπολιτσιώτης πήρε μεταγραφή στον Πανιώνιο, με τον οποίο έως σήμερα έχει αγωνιστεί σε οκτώ παιχνίδια, ενώ έχει παίξει και μία φορά στο κύπελλο.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ