ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Δοκιμές στη Νέα Υόρκη με Ισημερινό

Δοκιμές στη Νέα Υόρκη με Ισημερινό
INTIME SPORTS

Την ευκαιρία για να κάνει δοκιμές σε πρόσωπα και σχήματα θα έχει ο προπονητής της Εθνικής ομάδας στο φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τον Ισημερινό (03:00).

Η αποστολή της Εθνικής ομάδας ταξίδεψε στις ΗΠΑ χωρίς τον Βασίλη Τοροσίδη σε σχέση με τους "εκλεκτούς" στην αναμέτρηση με την Μάλτα.

Ο παίκτης του Ολυμπιακού πήρε άδεια από τον Φερνάντο Σάντος και δεν μπήκε στο αεροπλάνο με προορισμό τη Νέα Υόρκη.

Όσον αφορά στα νέα πρόσωπα, ο 24χρονος ομογενής αμυντικός, Τζορτζ Τζον που επρόκειτο να συμμετάσχει στις προπονήσεις του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, αντιμετωπίζει πρόβλημα στους προσαγωγούς και έτσι η δοκιμή του ματαιώθηκε.

Παρά τον αποκλεισμό του από την αποστολή, επισκέφθηκε το ξενοδοχείο όπου έχει καταλύσει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα και είχε συνομιλία με τον ομοσπονδιακό τεχνικό και αρκετούς παίκτες.

Κατά τα άλλα ο Φερνάντο Σάντος θα έχει την ευκαιρία να βγάλει συμπεράσματα για άλλους παίκτες που έχουν κληθεί στην αποστολή και δεν αγωνίστηκαν κόντρα στην Μάλτα.

Έτσι πιθανή είναι η χρησιμοποίηση του Στέφανου Κοτσόλη κάτω από τα δοκάρια αντί του Δημήτρη Κωνσταντόπουλου αλλά και του Γιάννη Μανιάτη στο δεξί άκρο της άμυνας λόγω και της απουσίας του Βασίλη Τοροσίδη.

Παράλληλα πιθανό είναι να πάρει χρόνο συμμετοχής στον χώρο της μεσαίας γραμμής ο Παντελής Καφές αλλά και ο Γιώργος Φωτάκης, στα άκρα ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος και στην επίθεση ο Κώστας Μήτρογλου αλλά και ο Στέφανος Αθανασιάδης που κλήθηκε για πρώτη φορά στη "γαλανόλευκη".

Οι παίκτες που βρίσκονται στην αποστολή είναι οι: Κωνσταντόπουλος(Κέρκυρα), Κοτσόλης(Παναθηναϊκός), Βύντρα(Παναθηναϊκός), Μανιάτης(Ολυμπιακός), Μόρας(Μπολόνια), Κυριάκος Παπαδόπουλος(Σάλκε), Αβραάμ Παπαδόπουλος(Ολυμπιακός), Σπυρόπουλος(Παναθηναϊκός), Τζιόλης(Σανταντέρ),

Κατσουράνης(Παναθηναϊκός), Καραγκούνης(Παναθηναϊκός), Καφές(ΑΕΚ), Φωτάκης(ΠΑΟΚ), Νίνης(Παναθηναϊκός), Κονέ(Μπρέσια), Φετφατζίδης(Ολυμπιακός), Χριστοδουλόπουλος(Παναθηναϊκός), Σαλπιγγίδης(ΠΑΟΚ), Μήτρογλου(Ολυμπιακός), Αθανασιάδης(ΠΑΟΚ).

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο πλευρό της Εθνικής στο "Σίτι Φιλντ" της Νέας Υόρκης αναμένεται να βρεθούν περίπου 20.000 ομογενείς.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ