ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Δεν θυμόταν πολύ καλά ο πιλότος

Δεν θυμόταν πολύ καλά ο πιλότος
INTIME SPORTS

Ο πιλότος του αεροσκάφους ευχήθηκε και προς το τέλος του ταξιδιού της Εθνικής και θεώρησε εαυτόν γουρλή για ένα ματς στο Ελσίνκι που είπε ότι νικήσαμε με γκολ του Τσαλουχίδη, ενώ είχε έρθει ισόπαλος.

Ο πιλότος του αεροσκάφους που μετέφερε την Εθνική μας στο Ελσίνκι, ευχήθηκε καλή τύχη στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα τόσο στην αρχή της πτήσης, όπου έκανε και ειδική μνεία στον Γιώργο Καραγκούνη, όσο και στο φινάλε.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΕΛΣΙΝΚΙ: ΝΙΚΟΣ ΣΥΡΙΩΔΗΣ

Λίγο πριν την προσγείωση, έδωσε και πάλι τις ευχές του στην ομάδα του Κλάουντιο Ρανιέρι για καλό αποτέλεσμα στη Φινλανδία και τότε... θυμήθηκε ένα ματς παλαιότερο, θέλοντας να δείξει πως είναι γουρλής.

Συγκεκριμένα, είπε πως είχε μεταφέρει αρχές του '90 και πάλι την Ελλάδα στη φινλανδική πρωτεύουσα και ότι η Εθνική μας είχε νικήσει με γκολ του Γιώτη Τσαλουχίδη και ότι θα ήθελε να επαναληφθεί και τώρα! Μάλλον θυμόταν κάτι λάθος...

Πιθανότατα, εννοούσε τον αγώνα στις 9 Οκτωβρίου 1991, όπου πράγματι είχε σκοράρει ο τότε άσος του Ολυμπιακού, αλλά το ματς είχε λήξει ισόπαλο. Δεν πειράζει, καλή καρδιά...

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ