ΕΠΟ

Πειθαρχική δίωξη στην ΠΑΕ Άρης

Πειθαρχική δίωξη στην ΠΑΕ Άρης
INTIME SPORTS

Ο Ποδοσφαιρικός Εισαγγελέας Παναγιώτης Καρράς άσκησε την Τρίτη (9/4) Πειθαρχική Δίωξη στην ΠΑΕ Άρης για την ανακοίνωση που εξέδωσε για την διαιτησία στο ματς με τον Ατρόμητο. Διαβάστε την ανακοίνωση

Πειθαρχική Δίωξη στην ΠΑΕ Άρης άσκησε την Τρίτη (9/4) ο Ποδοσφαιρικός Εισαγγελέας Παναγιώτης Καρράς για την ανακοίνωση που εξέδωσε η ομάδα της Θεσσαλονίκης για την διαιτησία στο ημίχρονο του αγώνα με τον Ατρόμητο.

Η ανακοίνωση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας αναφέρει:

" Ο κ. Παναγιώτης Καρράς άσκησε πειθαρχική δίωξη σε βάρος της ΠΑΕ Άρης για πράξη που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 14 παρ. 2 και 3 και 25 παρ. 1 και 4 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ της 1/6/2012, που εκδόθηκε κατ’ εξουσιοδότηση της παρ. 12 του άρθρου 29 του ν. 3479/2006.

Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Παναγιώτης Καρράς άσκησε πειθαρχική δίωξη σε βάρος της ΠΑΕ Άρης διότι την 6η Απριλίου 2013, κατά τη διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα με την ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ, προέβη σε ανακοίνωση, η οποία προβαίνει δημοσίως σε δυσμενείς κρίσεις και σαφή υπονοούμενα σε βάρος θεσμοθετημένων οργάνων του ποδοσφαίρου (Διαιτητών), προκαλώντας έτσι στο κοινό και στην εν γένει κοινή γνώμη αίσθημα απαξίωσης και αποστροφής προς το ποδόσφαιρο, με συνέπεια την άρνηση, εκ μέρους του κοινού, παρακολούθησης των αγώνων ποδοσφαίρου".

TAGS ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ