ΕΠΟ

Κρίσιμη ημέρα για ΕΠΟ και Κώδικα Δεοντολογίας

Κρίσιμη ημέρα για ΕΠΟ και Κώδικα Δεοντολογίας
Γκιρτζίκης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το τελεσίγραφο της FIFA λήγει αύριο Παρασκευή 15/7 και σήμερα το πρωί συνεδριάζει το διοικητικό συμβούλιο της Ομοσπονδίας για να περάσει τις αλλαγές στον Κώδικα Δεοντολογίας.

Το διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ συνεδριάζει στις 11:00 το πρωί και ή επικυρώνει τις αλλαγές στον Κώδικα Δεοντολογίας που έχει στείλει πριν από δύο εβδομάδες ηFIFAή στο Πάρκο Γουδή οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες.

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία έχει στείλει τελεσίγραφο που λήγει αύριο Παρασκευή και εφόσον στο σημερινό συμβούλιο δεν περάσουν οι αλλαγές τόσο όπως διεμήνυσε και ο εκπρόσωπος της Κωστάκης Κουτσοκούμνης στην πρόσφατη επίσκεψη του στην Ελλάδα, τότε θα οριστεί προσωρινή διοικούσα επιτροπή στην Ομοσπονδία μέχρι τις εκλογές του Οκτώβρη.

Οι δρόμοι του Γιώργου Γκιρτζίκη λοιπόν είναι δύο: φροντίζει να εγκριθεί ο νέος κώδικας (στον Κωστάκη Κουτσοκούμνη υποστήριξε ότι δεν ξέρει αν θα το δεχθούν τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου) «θυσιάζοντας» σε πρώτη φάση τους Γ. Παπακωνσταντίνου, Ν. Προύντζο, Π. Παπανικολάου, Χ. Υφαντή και τους διαιτητές Σπάθα, Γιάχο, Δημητρόπουλο, κατηγορούμενοι στην «εγκληματική οργάνωση» που θα εξεταστούν από την Επιτροπή Δεοντολογίας αφού δεν υπάρχει πλέον ο χρονικός περιορισμός που έδενε τα χέρια της Επιτροπής ή δεν θα περάσει τον κώδικα προκαλώντας την παρέμβαση της FIFA.

Από την τελευταία, η ΕΠΟ περιμένει έγγραφο αναφορικά με το νέο αθλητικό νομοσχέδιο το οποίο έχει σταλεί ήδη μεταφρασμένο τόσο στην Παγκόσμια αλλά και την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία καταγγέλοντας ότι παρεμβαίνει - όπως υποστηρίζει - σε 31 σημεία στο αυτοδιοίκητο.

Γι’ αυτό τον λόγο εκπρόσωπος της Ομοσπονδίας δεν παρέστη στη συνάντηση που έγινε στην ΕΟΕ παρουσία των υπόλοιπων Ομοσπονδιών και του γγΑθλητισμού Ιούλιο Συνοδινού με θέμα το αθλητικό νομοσχέδιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

"Βόμβες" Σκουτέρη για την Επιτροπή Δεοντολογίας
Γκιρτζίκης: "Και με μια ψήφο διαφορά πάλι πρόεδρος θα είμαι"
Καχύποπτοι στον Παναθηναϊκό με την ΕΠΟ
Νέο επεισόδιο στο... ντέρμπι Μελισσανίδη - Κύρκου
TAGS ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ