ΕΛΛΑΔΑ

"Βόμβες" Σκουτέρη για την Επιτροπή Δεοντολογίας

"Βόμβες" Σκουτέρη για την Επιτροπή Δεοντολογίας

Ο πρόεδρος της Εφέσεων της ΕΠΟ ξεσπάει για την Επιτροπή Δεοντολογίας. "Δεν γίνεται οι μισοί να δουλεύουν και οι άλλοι να κοροϊδεύουν" είπε ο πρωτοδίκης Δημήτρης Σκουτέρης σε πρόσφατη συνεδρίαση.

«Βόμβες» για την λειτουργία της Επιτροπής Δεοντολογίας έριξε ο πρόεδρος της Επιτροπής Εφέσεων Δημήτρης Σκουτέρης. Στην πρόσφατη συνεδρίαση της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής με αφορμή αίτημα της Λάρισας για αναβολή μίας υπόθεσης, ο πρωτοδίκης δικαστής ξέσπασε.

«Δεν θα δοθεί καμία αναβολή. Όλο τον Ιούλιο και τον Αύγουστο θα κληθούμε να δικάζουμε υποθέσεις που δεν έχουν δικαστεί ακόμα στην επιτροπή δεοντολογίας κατά παράβαση των δικών της υποχρεώσεων και των συναδέλφων μας εκεί. Η πειθαρχική επιτροπή έχει μεγάλη παραγωγή έργου. Η Επιτροπή Δεοντολογίας, κάνει μία πολυτελή διαχείριση και διαδικασία. Έχει μηδαμινή παραγωγή έργου».

Ο Δημήτρης Σκουτέρης που είχε αναλάβει το πόστο του τον περασμένο Σεπτέμβριο μετά την στελέχωση των πειθαρχικών επιτροπών από τακτικούς δικαστές, ήταν υπεύθυνος για τις αλλαγές που πέρασαν πρόσφατα στον πειθαρχικό κώδικα και μάλιστα είχε επαφές με τον εκπρόσωπο της FIFA Κωστάκη Κουτσοκούμνη.

«Τα είπα κάποια στιγμή και στον κύριο Κουτσοκούμνη και δεν του άρεσαν αυτά που άκουσε. Δεν μπορεί να έχουμε δικαστές δύο ταχυτήτων. Δεν γίνεται οι μισοί να δουλεύουν και οι άλλοι να κοροϊδεύουν» τόνισε.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ