ΕΠΟ

''Δεν ορίζω εγώ διαιτητές, θα είμαι ο νέος πρόεδρος''

''Δεν ορίζω εγώ διαιτητές, θα είμαι ο νέος πρόεδρος''
Γκιρτζίκης INTIME SPORTS

Για την απόφασή του να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία της ΕΠΟ μίλησε στο Sport24.gr ο Γιώργος Γκιρτζίκης. ''Έχω καθολική αποδοχή. Ποιο ασυμβίβαστο; Δεν ορίζω εγώ διαιτητές'' ανέφερε μεταξύ άλλων.

Η απόφαση του Γιώργου Γκιρτζίκη να θέσει υποψηφιότητα για τον προεδρικό θώκο στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία έχει προκαλέσει αντιδράσεις. Ο Παναθηναϊκός, για παράδειγμα, εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία επιτίθεται στον πρόεδρο της ΚΕΔ, κάνοντας λόγο για ασυμβίβαστο.

Ο επί σειρά ετών Ξανθιώτης παράγοντας, ο οποίος έχει διατελέσει πρόεδρος της ΕΠΣ Ξάνθης και ταμίας της ΕΠΟ, τοποθετήθηκε στο Sport24.gr και υποστήριξε ότι η απόφαση να ''κατέβει'' ως υποψήφιος δεν είναι δικιά του, αλλά των Ενώσεων. Τι απάντησε στον Παναθηναϊκό για την ανακοίνωση που εκδόθηκε εις βάρος του;

''Δεν είναι αποκλειστικά δική μου η απόφαση να θέσω υποψηφιότητα για πρόεδρος της ΕΠΟ. Οι τοπικές Ενώσεις με... έσπρωξαν στην κατεύθυνση αυτή. Ούτως ή άλλως, αν δεν βολιδοσκοπήσει κανείς τις προθέσεις των Ενώσεων σχετικά με το ποιον προτίθενται να στηρίξουν, δεν μπορείς να κατέβεις ως υποψήφιος. Αυτές έχουν τον πρώτο λόγο'' είπε αρχικά και εξέφρασε τη σιγουριά του για νίκη στις επερχόμενες εκλογές: ''Βλέποντας ότι υπήρχε πρόσφορο έδαφος μετά την παραίτηση του κ. Σαρρή και ότι ήμουν αποδεκτός σε πολύ μεγάλο ποσοστό, πήρα την απόφαση αυτή. Οι Ενώσεις θέλουν να ηγηθώ. Έχω καθολική αποδοχή και φαίνεται ότι θα έρθει η νίκη. Μέσα στις επόμενες μέρες θα δούμε και ποιος άλλος θα είναι υποψήφιος''.

Ο Γκιρτζίκης ανέφερε ότι δεν πρόκειται περί ασυμβίβαστου, όπως υποστήριξε μέσω ανακοίνωσης ο Παναθηναϊκός, εξηγώντας: '' Ποιο ασυμβίβαστο; Δεν υπάρχει αυτό που λένε. Δεν ορίζω εγώ διαιτητές. Αν τους όριζα, τότε θα είχαν δίκιο. Δεν είναι όμως έτσι τα πράγματα''.

* Follow me on Twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ