ΕΛΛΑΔΑ

Εξετάζει προτάσεις ο Χαριστέας

Εξετάζει προτάσεις ο Χαριστέας
Χαριστέας Γκέκας INTIME SPORTS

Ο Άγγελος Χαριστέας είναι στο ψάξιμο ομάδας για να συνεχίσει την καριέρα του. Προς εξωτερικό κοιτάει ο έμπειρος άσος της Εθνικής.

Το καλοκαίρι του 2011 ο Άγγελος Χαριστέας πήρε τη μεγάλη απόφαση και επέστρεψε στην Ελλάδα μετά από δέκα χρόνια ξενιτιάς σε Γερμανία, Ολλανδία και Γαλλία.

Τα πράγματα ωστόσο δεν πήγαν όπως τα περίμενε στον Παναιτωλικό, αφού η κακή πορεία της ομάδας και η κόντρα που δημιουργήθηκε με μερίδα οπαδών, έφεραν το "διαζύγιο" τον Μάιο που μας πέρασε.

Στη μεταγραφή περίοδο του καλοκαιριού ο έμπειρος άσος της Εθνικής Ελλάδας δεν μπόρεσε να βρει μία πρόταση που να ικανοποιεί τις απαιτήσεις του, κι έτσι έμεινε χωρίς σύλλογο μετά από αρκετά χρόνια.

Ο ίδιος ωστόσο δεν το βάζει κάτω κι εξετάζει προτάσεις από ομάδες της βόρειας και κεντρικής Ευρώπης, ενόψει του Ιανουαρίου.

Σε αυτή την κατηγορία είναι χώρες από την Γερμανία, την Ολλανδία και το Βέλγιο, ενώ αξίζει να αναφέρουμε πως στα χέρια του υπάρχει πρόταση από την Ασία, την οποία δεν έχει αποδεχθεί.

Το μόνο σίγουρο είναι πως με το βιογραφικό του και τους τίτλους που έχει κατακτήσει σίγουρα θα βρει κάτι που θα τον ικανοποιεί.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ