STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Τριάρα ο Πανιώνιος, ισοπαλίες για ΠΑΣ - ΑΕΛ, Ηρακλή και Ξάνθη

Τριάρα ο Πανιώνιος, ισοπαλίες για ΠΑΣ - ΑΕΛ, Ηρακλή και Ξάνθη

Εντυπωσιακός ήταν ο Πανιώνιος στο φιλικό με τον Λεβαδειακό, όσο εντυπωσιακή ήταν και η ισοπαλία στους Ζωσιμάδες στο παιχνίδι ΠΑΣ Γιάννινα - ΑΕΛ. Ο Ηρακλής δυσκολεύεται στο γκολ, ενώ η Ξάνθη έμεινε στο 1-1 με τον Αιγινιακό.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 3-0

Παρόντος του Νταβίντ Ενγκόνγκ, ο οποίος θα είναι για τον επόμενο χρόνο κάτοικος Νέας Σμύρνης, ο Πανιώνιος συνέτριψε 3-0 τον Λεβαδειακό σε φιλική αναμέτρηση. Στο πρώτο πεντάλεπτο, οι κυανέρυθροι είχαν σημειώσει ήδη δύο τέρματα με τους Βουκελάτο (3') και Καθάριο (5')! Ο Βαγγέλης Μάντζιος είχε δοκάρι στο 22' και πριν το τέλος του ημιχρόνου, ο Ολαϊτάν (37') ολοκλήρωσε τη νίκη της ομάδας του.

Πανιώνιος: Γιαννιώτης, Γκιοατά (46' Ρισβάνης), Οικονόμου (71' Πατσατζόγλου), Αντωνιάδης (46 Τασουλής), Σιώπης, Κόρμπος (76' Πινιώτης), Καθάριος (65' Κρητικός), Μπεν, Βουκελάτος (83' Κερασίδης), Βλάχος (46' Αργυρόπουλος), Ολαϊτάν.

Λεβαδειακός: Ναμάσκο, Μουλόπουλος, Ουόν, Τριποτσέρης (65' Μεντί), Μιλιάζες, Ζιζίνιο (65' Καλτσάς), Μαχαίρας (57' Σένκα), Σουμπίνιο (9' Καραχάλιος)(83' Χατζηλάμπρος), Γιακουμάκης (57' Παππάς), Βασιλείου (78' Μάγκας), Μάντζιος.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΑΕΛ 3-3

Ισόπαλο 3-3 τελείωσε το φιλικό ανάμεσα στον ΠΑΣ Γιάννινα και τη Λάρισα στους Ζωσιμάδες. Οι Θεσσαλοί προηγήθηκαν 1-3, αλλά οι γηπεδούχοι με πρωταγωνιστή τον Μαμπουλού έφτασαν στην ισοφάριση. Το ματς "σημαδεύτηκε" από τα τρία πέναλτι που καταλόγισε ο διαιτητής Κατσικογιάννης. Το πρώτο στο 18' για τον ΠΑΣ, με το οποίο ο Ακόστα έκανε το 1-0 και τα επόμενα δύο για την ΑΕΛ, με τους Ναζλίδη (26') και Βαρέλα (34') να κάνουν το 1-2. Το 1-3 έκανε και πάλι ο Ναζλίδης, λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου (42'). Ο "Αγιαξ" απάντησε στο δεύτερο μέρος και σε διάστημα 6 λεπτών, πέτυχε 2 γκολ. Με τον Βιδάλ στο 69' και τον Μαμπουλού στο 75'.

ΠΑΣ Γιάννινα: Πασχαλάκης (46' Περιστερίδης), Καρανίκας (35' Μπουκουβάλας), Ναδάλες (49' Κούτρης), Μιχαήλ (46' Σκόνδρας), Μπέριος (80' Μαυροπάνος), Τζημόπουλος, Κοζορώνης (57' Βιδάλ), Γαρουφαλιάς (49' Μαμπουλού), Ακόστα (57' Δώνης), Γιάκος (80' Φερφελής), Κόντε (71' Ντόλοβατς)

ΑΕΛ: Ντεγκρά, Ναβάρο (68' Ρέντζας), Γκόλιας, Φάρκας (73' Σουλιώτης), Φατιόν, Ουόσου (53' Μονιάκης), Αναστασόπουλος (73' Καρατάσος), Ναζλίδης (73' Ουρτάδο), Ντέλετιτς (46' Καπό), Βαρέλα (68' Μαρουκάκης), Αβραάμ (62' Λαμπρόπουλος)

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ 0-0

Ούτε απέναντι στην άμυνα του Αγροτικού Αστέρα κατάφερε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα ο Ηρακλής, η επίθεση του οποίου έμεινε στο μηδέν για 3ο διαδοχικό φιλικό παιχνίδι. Η καλύτερη στιγμή των "κυανόλευκων" ήταν το δοκάρι του Εμανουέλ Περόνε στο 37', ενώ η ομάδα του Ευόσμου έχασε πέναλτι στο 58', με τον Περνίς να αποκρούει την εκτέλεση του Γκέσιου.

Αγρ.Αστέρας: Γιακουμής (64' Γουναρίδης), Αργυρίου, Βαφέας, Γκότοβος, Μπουτζίκος, Τάι (61' Χατζής), Τεγούσης, Τριανταφυλλάκος, Γκέσιος (63' Φελίπε), Δεινόπαπας, Πάτο (46' Παπαδημητρίου)

Ηρακλής: Περνίς, Σαραμαντάς, Καραγκούνης (63' Αμαραντίδης), Μπαρτολίνι (74' Τσότρας), Ζιαμπάρης (63' Ρούσσος), Στάμου, 8. Ιντζόγλου (40' Αγγελόπουλος), Λεοζίνιο (85' Δούμτσιος), Κυριακίδης, Πασάς (44' Μπαρρέτας, 85' Μπικιάρης), Περόνε

ΞΑΝΘΗ - ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ 1-1

Η αναμέτρηση στο Xanthi FC Arena έληξε ισόπαλη με σκορ 1-1. Η ξανθιώτικη ομάδα πέτυχε το 1-0 στο ξεκίνημα της αναμέτρησης με τον Ράνο (3’) στη συνέχεια έχασε ευκαιρίες, είχε και δοκάρι με τον Κώστα με τον Αιγινιακό να φτάνει στην ισοφάριση στο 29’ με τον Γκατζολάρι. Σε ένα φιλικό όπου το α’ μέρος είχε περισσότερες φάσεις και καλύτερο ρυθμό συγκριτικά με την επανάληψη. Αυτή ήταν η 4η ισοπαλία μετά από 9 φιλικά που έχει δώσει μέχρι στιγμής η ξανθιώτικη ομάδα. Οι ποδοσφαιριστές που δεν αγωνίστηκαν στο φιλικό με τον Αιγιανικό προπονήθηκαν το πρωί στις αθλητικές εγκαταστάσεις των Πηγαδίων. Την Κυριακή η Ξάνθη θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Άρη στη Θεσσαλονίκη σε μία αναμέτρηση που θα ξεκινήσει στις 19:00.

Ξάνθη (Λουτσέσκου): Ζαρόπουλος, Κολλαράς (53’ Ορφανίδης Λ.), Λισγάρας, Καρασαλίδης, Μπαξεβανίδης, Ορφανίδης Π., Βασιλακάκης, Νιέτο (58’ Μελιόπουλος), Μελισσόπουλος, Κώστας, Ράνος.

Αιγινιακός (Αμανατίδης): Τόλιος, Γιαζιτζόγλου, Λιόλιος, Μουτσαφτσκίβσκι, Παπουτσογιαννόπουλος, Πατράλης, Ζούρκος, Γκούρτσας, Φασίδης, Ζγκούρι, Γκατζολάρι. Έπαιξαν και οι: Πασαλίδης, Καρακώστας, Καραγκιόζης, Τοπαλίδης, Κυζιρίδης, Ρενεέλοφ, Παντεκίδης, Μουκίδης, Ποσίνκοβιτς.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ - ΒΕΡΟΙΑ 2-3

Η Βέροια επικράτησε 3-2 εκτός έδρας της Νίκης Βόλου. Στο 27' άνοιξε το σκορ για την ομάδα της Ημαθίας ο Μίλιεβιτς, με σουτ έξω από την περιοχή. Στο 38' οι Βολιώτες ισοφάρισαν σε 1-1 με γκολ του Κορέτα. Στο 70' ο Βίτι κέρδισε την κεφαλιά ανάμεσα από δύο αντιπάλους ,στέλνοντας την στα δίχτυα του Γρηγοριάδη, από σέντρα του Ασίγκμπα. Φοβερό γκολ από τον Άρτσε στο 88'. ύστερα από ατομική προσπάθεια και δυνατό σουτ. Το μόνο που κατάφεραν οι κυανόλευκοι ήταν να μειώσουν σε 3-2 με πέναλτι του Μέτσι στο 91'.

ΝΙΚΗ: Τζήμας (46' Γρηγοριάδης), Παπαγεωργίου, Δημολιός, Παρασκευαΐδης (46' Κόκκας), Ναουμίδης (46' Αργύρης), Τορεζάνι (46' Μέτσε), Παπαδήμας (46' Αλεξανδρής), Ματθαίου (76' Τσιανάκας), Βουρδάκης (73' Γκάμπας), Παπαδόπουλος (46' Τσιουρέλης), Κορέτα (81' Σφονδυλιάς).

ΒΕΡΟΙΑ: Λόπεζ, Ασίγκμπα (Θ. Παπαδόπουλος), Χαροντάκης (46' Ναβαλόφσκι), Μελίσσης, Μπαλάφας, Σισοκό (61' Άρτσε), Γ. Παπαδόπουλος (46' Παπαστεργιανός), Σαρπόνγκ (75' Μαυριάς), Μίλιεβιτς (61' Βίτι), Λινάρδος (61' Κάλβο), Καπετάνος (61' Μαραγκός)

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ