STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Το pre game του Ξάνθη - Άρης

Το pre game του Ξάνθη - Άρης
Ντιέ INTIME SPORTS

Με το ματς ανάμεσα σε Ξάνθη και Άρη κλείνει η 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Superleague. Διαβάστε τα τελευταία νέα των δυο ομάδων και την προϊστορία στα μεταξύ τους παιχνίδια (videos)

Στις 19:30 την Δευτέρα 23/9 πέφτει η αυλαία της 5ης αγωνιστικής με την αναμέτρηση ανάμεσα στην Ξάνθη και τον Άρη (NS1 και Sport24.gr ).

Οι δυο ομάδες "καίγονται" για τη νίκη, αφού βρίσκονται χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα (14η η Ξάνθη, 18ος ο Άρης) και θα κάνουν τα πάντα για να πάρουν τα... πάνω τους.

Ξεκινάμε με τον φιλοξενούμενο Άρη. Ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς δεν έχει στη διάθεση του τους Κύργια (εξαιρετικός στο ματς με τον Λεβαδειακό), Γιάννη Παπαδόπουλο, Ρένια και τον τιμωρημένο Νταβίδ Αγκάνθο που από την επόμενη αγωνιστική θα είναι διαθέσιμος.

Αναλυτικά η αποστολή: Έλσνερ, Ίμπε, Ουντότζι, Πουλίδο, Αγγελούδης, Διούδης, Ηρακλής, Καραγκούνης, Καρασαλίδης, Μανιάς, Μπουζάνης, Νταμαρλής, Οικονομόπουλος, Σουνάς, Σταυρόπουλος, Τάτος, Τριανταφυλλάκος, Τσουμάνης και Ψυχογιός.

Πάμε και στο στρατόπεδο της Ξάνθης. Οι Ακρίτες "έχασαν" τον Μαρσελίνιο μετά από τέσσερα χρόνια καθώς πήρε μεταγραφή σε σύλλογο των ΗΑΕ (Μπανίγιας). Στον πάγκο της Ξάνθης, μετά το τέλος της συνεργασίας με τον Καραγεωργίου, επιστρέφει για πέμπτη φορά ο Νίκος Κεχαγιάς.

Το καλό για τον Έλληνα τεχνικό είναι πως δεν έχει κάποια σημαντική απουσία για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Αναλυτικά η αποστολή: Τσέμα, Κυριακίδη, Παΐτο, Βάλλα, Γούτα, Μπαξεβανίδη, Μπέρτο, Σολάρι, Ντε Γκούζμαν, Ντιέ, Βασιλακάκη, Φλίσκα, Κάλβο, Σολτάνι, Μαρίν, Ράνο, Μάνταλο, Μπαρέττα, Σουάρεζ και Χοσέμι.

Μοιρασμένα τα πράγματα

Όσον αφορά τα μεταξύ τους παιχνίδια με γηπεδούχο φυσικά την Ξάνθη έχουμε συνολικά (σε όλες τις διοργανώσεις): 11 νίκες για την Σκόντα, 8 ισοπαλίες και 8 νίκες για τον Άρη. Στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια στα Πηγάδια, ωστόσο, έχουμε δυο νίκες για τον Άρη και δυο ισοπαλίες με το Under (κάτω από 2.5 γκολ) να εμφανίζεται τις τρεις από τις τέσσερις φορές.

Τα τρία από τα τέσσερα τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια (εντός/εκτός) ήρθαν 0-0 (το άλλο 0-2 για τον Άρη).

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ