ΑΡΗΣ

Με απουσίες για απόδραση στα Πηγάδια

Με απουσίες για απόδραση στα Πηγάδια
INTIME SPORTS

Ο Άρης ταξίδεψε στην Ξάνθη για το παιχνίδι κόντρα στη Skoda χωρίς τους τραυματίες Κύργια και Παπαδόπουλο αναζητώντας την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Super League.

Ο Άρης ταξίδεψε χωρίς τους τραυματίες Μιχάλη Κύργια και Γιάννη Παπαδόπουλο στην Ξάνθη για το αυριανό παιχνίδι στα Πηγάδια κόντρα στην Skoda αναζητώντας την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Super League (23/09, 19:30).

Η προετοιμασία της ομάδας της Θεσσαλονίκης ολοκληρώθηκε με μία πρωινή προπόνηση στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο και μετά το τέλος της ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς ανακοίνωσε την αποστολή του που αποτελείται από 19 ποδοσφαιριστές.

Οι 19 εκλεκτοί του Σέρβου τεχνικού του Άρη είναι οι: Έλσνερ, Ίμπε, Ουντότζι, Πουλίδο, Αγγελούδης, Διούδης, Ηρακλής, Καραγκούνης, Καρασαλίδης, Μανιάς, Μπουζάνης, Νταμαρλής, Οικονομόπουλος, Σουνάς, Σταυρόπουλος, Τάτος, Τριανταφυλλάκος, Τσουμάνης και Ψυχογιός.

Απόντες είναι οι τραυματίες Γιάννης Παπαδόπουλος, Μιχάλης Κύργιας, Άντι Ρένια, καθώς και ο τιμωρημένος από την προηγούμενη σεζόν Νταβίντ Αγκάνθο. Να σημειωθεί ότι ο Ισπανός επιθετικός θα εκτίσει αύριο στα Πηγάδια την τελευταία αγωνιστική από τις πέντε της ποινής του.

Όσον αφορά για τους βασικούς υποψήφιους για την βασική ενδεκάδα ώστε να καλύψουν τα κενά των Κύργια και Παπαδόπουλου είναι οι Ανδρέας Ηρακλής και Μπάμπης Οικονομόπουλος. Ακόμη θέση στην βασική ενδεκάδα διεκδικεί ο Ντιν Μπουζάνης αντί του Σωκράτη Διούδη κάτω από τα δοκάρια και ο Νιγηριανός Τζον Ίμπε.

Ο 23χρονος αριστερός μπακ του Άρη, Νίκος Τσουμάνης, σε δηλώσεις του για το αυριανό παιχνίδι με την Skoda Ξάνθη τόνισε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ: " Μπροστά μας έχουμε ένα ακόμη σημαντικό παιχνίδι στην Ξάνθη. Γνωρίζουμε τις δυσκολίες που έχει, αλλά είμαστε αισιόδοξοι ότι θα φτάσουμε στο στόχο μας και θα κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα.

Θέλουμε πολύ να κερδίσουμε και θα δώσουμε χαρά στον κόσμο μας, ο οποίος βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό μας και στηρίζει την προσπάθεια που κάνουμε. Προετοιμαστήκαμε καλά όλη την εβδομάδα και είμαστε έτοιμοι τόσο από αγωνιστική όσο και από ψυχολογική άποψη.

Ο τρόπος που χάθηκαν οι δύο βαθμοί στο προηγούμενο παιχνίδι στην έδρα μας με τον Λεβαδειακό μάς πείσμωσε ακόμη περισσότερο. Στον συγκεκριμένο αγώνα παρουσιαστήκαμε βελτιωμένοι και αξίζαμε τη νίκη. Πιστεύω ότι στο ματς με την Ξάνθη θα παρουσιαστούμε ακόμη καλύτεροι και στο τέλος θα είμαστε εμείς αυτοί που θα χαμογελάσουμε.

Ο Άρης δεν αξίζει να βρίσκεται σε αυτή τη θέση στη βαθμολογία. Είμαστε καλή ομάδα και δουλεύουμε πολύ στις προπονήσεις. Αυτό που μας λείπει είναι μια νίκη".

Τέλος υπενθυμίζεται πως η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης είχε εξασφαλίσει 1.200 εισιτήρια για τις ανάγκες των φιλάθλων της για το αυριανό παιχνίδι στα Πηγάδια με την Skoda Ξάνθη που με την σειρά τους θα δώσουνε την δική τους μάχη για την πρώτη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ