STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Το σχόλιο του Τσίκινη για την "επίμαχη" φάση του πέναλτι στην Τούμπα

ΠΑΟΚ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ / SUPERLEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
Παπαπέτρου EUROKINISSI SPORTS

Ο πρώην διεθνής διαιτητής, Ηρακλής Τσίκινης, σχολίασε στο Sport24.gr τη φάση του πέναλτι στο ΠΑΟΚ - Ατρόμητος, με τη "μονομαχία" Στρούγγη - Βιεϊρίνια. Ήταν ή δεν ήταν παράβαση; Διαβάστε τι απάντησε.

Στο 44' του αγώνα ΠΑΟΚ - Ατρόμητος, για την 11η αγωνιστική της Super League, ο Μακ βρέθηκε στο έδαφος μέσα στην περιοχή των Περιστεριωτών, ύστερα από "μονομαχία" με τον Στρούγγη, ο οποίος είχε σκοράρει στο 22'. Ο διαιτητής Τάσος Παπαπέτρου καταλόγισε πέναλτι υπέρ του Δικεφάλου, ο Βιεϊρίνια το αξιοποίησε και ισοφάρισε προσωρινά σε 1-1.

Υπήρξε ή όχι παράβαση; Γίνεται μεγάλη κουβέντα γι' αυτό. Ο Ηρακλής Τσίκινης, πρώην διεθνής διαιτητής, μίλησε στο Sport24.gr και εξέφρασε την άποψή του πως πρόκειται για μια δύσκολη διαιτητική απόφαση, αλλά και ότι ο αμυντικός του Ατρόμητου πρώτα βρίσκει μπάλα.

Η τοποθέτηση του Τσίκινη έχει ως εξής: "Είναι δύσκολη φάση. Φαίνεται να του παίρνει πρώτα τη μπάλα ο αμυντικός του Ατρόμητου. Όμως δεν είναι κραυγαλέα φάση ή μαϊμού πέναλτι. Θεωρώ ότι είναι δύσκολη διαιτητική φάση, αλλά θεωρώ ότι δεν ήταν πέναλτι".

Δείτε την επίμαχη φάση στο 02.15 του βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Με άκρα "φωτιά" και ανατροπή ο ΠΑΟΚ, 2-1 τον Ατρόμητο
Στρούγγης: "Δεν ξέρω αν ήταν πέναλτι"

Photo credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ