ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Στρούγγης: "Δεν ξέρω αν ήταν πέναλτι"

ΠΑΟΚ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ / SUPERLEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
ΠΑΟΚ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ / SUPERLEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Ο πρωταγωνιστής του ΠΑΟΚ - Ατρόμητος με γκολ και ένα πέναλτι, ο 20χρονος Στέφανος Στρούγγης, αναφέρθηκε στο ντεμπούτο του και μίλησε για την επίμαχη φάση.

Ο Στέφανος Στρούγγης υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Ατρόμητο την Παρασκευή και τη Δευτέρα, στα 20 του, πραγματοποίησε ντεμπούτο στη Super League Σουρωτή, σημειώνοντας το γκολ της ομάδας του αλλά και κάνοντας το πέναλτι με το οποίο ισοφάρισε ο ΠΑΟΚ.

Ο νεαρός αμυντικός μίλησε στη "Nova", αποκαλύπτοντας ότι πέρασε πρώτος στο ΤΕΙ Λογιστικής της Πρέβεζας και συνδυάζει σπουδαίες με ποδόσφαιρο.

Για τον αγώνα και το ντεμπούτο του

"Είμαι πολύ υπερήφανος και ευτυχισμένος, αλλά και λυπημένος συνάμα. Τα συναισθήματα είναι ανάμικτα, γιατί η ομάδα μας είχε ένα ατυχές αποτέλεσμα. Συνεχίζουμε τη δουλειά. Ήταν δύσκολο παιχνίδι, αλλά πρέπει να δουλέψουμε σκληρά στη συνέχεια. Ήταν ένα ατυχές αποτέλεσμα. Δεν δικαιούμασταν κάτι τέτοιο, δικαιούμασταν κάτι παραπάνω από τον αγώνα. Τώρα κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι".

Για τη φάση του πέναλτι

"Ήταν μία άτυχη στιγμή. Δεν ξέρω αν ήταν ή αν δεν ήταν πέναλτι. Δεν θα μείνω εκεί. Συνεχίζω με το κεφάλι κάτω. Χρειάζεται δουλειά, υπομονή, αυτό μόνο".

Για τον ίδιο

"Είμαι ευτυχισμένος για τον στόχο που πέτυχα. Συνιστώ σε όλα τα παιδιά με τα ίδια όνειρα να δουλεύουν σκληρά, με το κεφάλι κάτω και όλα θα γίνουν. Έχω περάσει πρώτος στο ΤΕΙ Λογιστικής στην Πρέβεζα και συνδυάζω το ποδόσφαιρο με τις σπουδές. Είναι ό,τι καλύτερο για ένα νέο παιδί, να ακολουθεί τα όνειρά του. Δεν θα ξεχάσω αυτό το τριήμερο".

Για την πορεία του στις ακαδημίες του Ατρομήτου

"Έκανα καλή πορεία. Πιστεύω όλα μου πάνε καλά. Μακάρι να έχω υγεία, πάνω απ' όλα. Υπάρχουν πολλοί καλοί άνθρωποι που δουλεύουν εκεί και προπονητές που κάνουν καλή δουλειά. Έχει αποδειχθεί με τις περιπτώσεις του Λημνιού, του Κατράνη, του Νάτσου, του Λαζαρίδη. Με δουλειά όλα τα καταφέρνουμε. Θέλω να ευχαριστήσω τον Ατρόμητο που μου έδωσε ευκαιρίες, όλους τους ανθρώπους και τους προπονητές μέσα από την καρδιά μου".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ