STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Το μπαλάκι στον Παναθηναϊκό

ΔΣ ΚΑΙ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΗΣ SUPERLEAGUE (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
Διοικητικό συμβούλιο Super League EUROKINISSI SPORTS

Η Super League δεν συζήτησε την Παρασκευή (27/1) την επιστολή που απέστειλε ο Παναθηναϊκός για απαγόρευση της μετάδοσης όλων των αγώνων της αγωνιστικής από τη Nova και ως εκ τούτου προχωρά το πλάνο τoυ συνδρομητικού.

Δεν είχε εκπρόσωπο στο διοικητικό συμβούλιο της Super League την Παρασκευή (27/1) ο Παναθηναϊκός, όπως ενημερωθήκατε νωρίτερα, απέστειλε όμως επιστολή. Οι "πράσινοι" δεν δέχονται τον διακανονισμό που προτείνει η Nova. Το συνδρομητικό κανάλι οφείλει στις ομάδες 4,3 εκατ. ευρώ και αποφασίστηκε να δώσει μέχρι τη Δευτέρα τα 2.8 εκατ. ευρώ και τα υπόλοιπα σε δύο δόσεις μέσα στον Φεβρουάριο.

Στο "τριφύλλι" είναι αντίθετοι με αυτό και ζήτησαν από τη Λίγκα να απαγορεύσει στη Nova τη μετάδοση των αγώνων του Σαββατοκύριακου. Το θέμα όμως είναι πως η επιστολή εντέλει δεν συζητήθηκε, με την αιτιολογία πως αυτή έφτασε την τελευταία στιγμή. Αυτό σημαίνει πως προχωρά το πλάνο της Nova με την καταβολή του ποσού των 2,8 εκατ. ευρώ άμεσα και των υπόλοιπων 1,5 εκατ. ευρώ σε δύο δόσεις εντός Φεβρουαρίου.

Μένει πια να φανεί τι στάση θα κρατήσει ο Παναθηναϊκός, αν απαγορεύσει ο ίδιος στο συνδρομητικό να μεταδοθεί το παιχνίδι του την Κυριακή (29/1, 15.00) με τον Λεβαδειακό. Υπενθυμίζεται ότι ο Κανονισμός Αγώνων Ποδοσφαίρου στην παράγραφο 29 εδαφ. 2, προβλέπει ποινή αποκλεισμού τριών αγώνων πρωταθλήματος και Κυπέλλου, αλλά και χρηματική ποινή από 50.000 ευρώ μέχρι 80.000 ευρώ. Αν, δε τα τρία διαδοχικά ματς "αποκλεισμού" είναι στο πρωτάθλημα, προβλέπεται και ποινή υποβιβασμού!

Το μπαλάκι στον Παναθηναϊκό

Σημειώνεται ότι η Nova δεσμεύτηκε ότι έως τη Δευτέρα (30/1) θα καταβληθεί η δόση των 2,8 εκατ. ευρώ.

ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ

Στο περιθώριο του διοικητικού συμβουλίου κατατέθηκε στις ομάδες το προσχέδιο της Super League για αναδιάρθρωση από τη σεζόν 2018-2019, δηλαδή από τη μεθεπόμενη αγωνιστική περίοδο. Η απόφαση θα ληφθεί οριστικά στις 10 Φεβρουαρίου, οπότε και θα υπάρξει νέα συνεδρίαση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ