STOIXIMAN SUPER LEAGUE

"Μπλόκο" Ολυμπιακού στην ΑΕΚ για τα τηλεοπτικά

ΔΣ ΚΑΙ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΗΣ SUPERLEAGUE (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
Μελισσανίδης EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός δεν συμφώνησε να συζητηθεί το αίτημα της ΑΕΚ για ανακατανομή των τηλεοπτικών δικαιωμάτων και ο Δημήτρης Μελισσανίδης αποχώρησε εκνευρισμένος. Ο Παναθηναϊκός ζητά από τη Λίγκα να απαγορεύσει στη Nova τη μετάδοση των αγώνων του Σαββατοκύριακου.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης ζήτησε στο περιθώριο του διοικητικού συμβουλίου της Super League να υπάρξει ανακατανομή στα τηλεοπτικά δικαιώματα. Η Ένωση λαμβάνει 1.4 εκατ. ευρώ το χρόνο και ζητά να παίρνει τα διπλάσια, ώστε να μην της αντιστοιχούν τα χρήματα που λαμβάνουν οι ομάδες που προβιβάζονται από την Footbal League.

Για να γινόταν το αίτημα αυτό δεκτό, θα έπρεπε η απόφαση να είναι ομόφωνη. Ο Ολυμπιακός, ωστόσο, ήταν αρνητικός στη συζήτηση της συγκεκριμένης πρότασης, λέγοντας ότι αυτό δεν ήταν μέσα στα θέματα της ημερήσιας διάταξης (όντως δεν ήταν). Οι ομάδες πάντως εκφράστηκαν θετικά υπέρ του Δικεφάλου. Ψηφοφορία δεν έγινε και αυτό που ειπώθηκε είναι ότι θα εξεταστεί να αλλάξει το καταστατικό και να μην χρειάζεται ομόφωνη απόφαση για να περάσει η συγκεκριμένη πρόταση.

Από την πλευρά του ο Παναθηναϊκός, που δεν είχε εκπροσώπηση στο διοικητικό συμβούλιο της Super League, απέστειλε επιστολή, η οποία ήταν να συζητηθεί. Οι "πράσινοι" δεν δέχονται τον διακανονισμό που προτείνει η Nova. Το συνδρομητικό κανάλι οφείλει στις ομάδες 4,3 εκατ. ευρώ και ζήτησε να δώσει αμέσως τα 2.8 εκατ. ευρώ και τα υπόλοιπα σε δύο δόσεις μέσα στον Φεβρουάριο.

Στο "τριφύλλι" είναι αντίθετοι με αυτό και ζήτησαν από τη Λίγκα να απαγορεύσει στη Nova τη μετάδοση των αγώνων του Σαββατοκύριακου. Ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί από μόνος του να πάρει αυτή την απόφαση για το δικό του ματς, καθώς ο ΚΑΠ προβλέπει αποκλεισμό τριών αγώνων σε πρωτάθλημα και κυπελλο! Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να γίνει ψηφοφορία κατά της συνεδρίασης του ΔΣ της Λίγκας, που συνεχίζεται...

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ