STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Το φύλλο αγώνα με τους αξιωματούχους ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού

SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ) MOTIONTEAM

Δείτε τι αναγράφει το φύλλο αγώνα που συνέταξε ο διαιτητής του ντέρμπι ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός, Αλέξανδρος Αρετόπουλος, για τις θέσεις των αξιωματούχων των δύο ομάδων. Το λάθος με τον Όσκαρ Γκαρθία και η εμπρόθεσμη διόρθωσή του.

Το ντέρμπι δεν ξεκίνησε το απόγευμα της Κυριακής (25/2) στην Τούμπα στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Super League Σουρωτή, λόγω του τραυματισμού του Όσκαρ Γκαρθία από ρίψη ρολού ταμειακής μηχανής, αλλά η επομένη ημέρα του ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός, περιλαμβάνει αντιπαράθεση ανάμεσα στο "Δικέφαλο" και τους "ερυθρόλευκους" και διαρροές από τις δύο ομάδες.

Από τον ΠΑΟΚ διέρρευσε ότι εβδομήντα πέντε (75) λεπτά πριν από την έναρξη του ματς, στη λίστα των αξιωματούχων του Ολυμπιακού δεν υπήρχε το όνομα του Όσκαρ Γκαρθία, αλλά στη θέση του τεχνικού της ομάδας του Πειραιά εμφανιζόταν το όνομα του Χρήστου Κόντη.

Ο διευθυντής επικοινωνίας των "ερυθρολεύκων", Κώστας Καραπαπάς, με ανάρτησή του στο Facebook χαρακτήρισε "αηδίες" τους ισχυρισμούς του ΠΑΟΚ, τονίζοντας ότι ο Καταλανός τεχνικός ήταν στη λίστα δηλωμένος κανονικά. Ο "Δικέφαλος" σε συμπληρωματική τοποθέτηση ανάφερε ότι η νέα λίστα δόθηκε, αλλά εκπρόθεσμα κατά 15 λεπτά.

Όπως αποκαλύπτει το "Ευαγγέλιο" στο Contra.gr, στο φύλλο αγώνα που συνέταξε ο διαιτητής του ντέρμπι, Αλέξανδρος Αρετόπουλος, ο Γκαρθία εμφανίζεται να είναι δηλωμένος κανονικά ως προπονητής του Ολυμπιακού, ο Χρήστος Κόντης ως τεχνικός διευθυντής ενώ ο Ντάρκο Κοβάτσεβιτς ως διερμηνέας.

Σύμφωνα με το εν λόγω ρεπορτάζ αρχικά έγινε λάθος (παραπλανητικό;) - δόθηκε η λίστα με τους αξιωματούχους που ήταν στο Περιστέρι και την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ατρόμητο (ο Γκαρθία ήταν απών λόγω σκωληκοειδίτιδας - αλλά διορθώθηκε εμπρόθεσμα. Αυτό υποδεικνύεται κι από το γεγονός ότι αναφέρεται στο φύλλο αγώνα του Αρετόπουλου.

Το φύλλο αγώνα με τους αξιωματούχους ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

O Γκαρθία βγήκε από το νοσοκομείο με κολάρο

Στο αυτόφωρο ο 27χρονος που συνελήφθη για τη ρίψη αντικειμένου στον Γκαρθία

Αν κατέληγε στο κεφάλι του Λουτσέσκου

Η τοποθέτηση του Ολυμπιακού για τον γιατρό του αγώνα και τον Γκαρθία

Ο Καραπαπάς απαντά στον ΠΑΟΚ για όσα έγιναν στην Τούμπα

Το φύλλο αγώνα του ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός

Για εκπρόθεσμη αλλαγή Γκαρθία με Κόντη κάνει λόγο ο ΠΑΟΚ

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ