ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Καραπαπάς απαντά στον ΠΑΟΚ για όσα έγιναν στην Τούμπα

SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ) EUROKINISSI

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, απάντησε μέσω του λογαριασμού του στο Facebook σε όσα υποστηρίζει η πλευρά του ΠΑΟΚ.

Μέσω του λογαριασμού του στο Facebook επέλεξε να τοποθετηθεί ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, απαντώντας στον ΠΑΟΚ και σε όσα υποστηρίζει για τον ίδιο, τον Όσκαρ Γκαρθία και τη στάση των Πειραιωτών στην Τούμπα μετά τα γεγονότα στο ντέρμπι που δεν ξεκίνησε ποτέ λόγω του τραυματισμού του Ισπανού προπονητή από εκτόξευση ρολού ταμειακής μηχανής.

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

"1. Ακόμα περιμένουμε συγγνώμη από αυτούς που μας έλεγαν ότι δεν μπορούσε να παίξει ο Τζαβέλας γιατί τον έβριζαν.

2. Οι εμπνευστές της πολιτικής «θα κάνουμε μήνυση στον Γκαρθία» που ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ είναι οι ίδιοι καραγκιόζηδες που έβαλαν τον Ίβιτς (που αλλού χτύπησε και αλλού τραυματίστηκε) σε αναπηρικό καροτσάκι στη Λεωφόρο;

3. Το ποιοι είναι ΚΟΤΕΣ και ποιοι όχι το κατάλαβαν καλά και στα αποδυτήρια τους και όταν φεύγαμε από το γήπεδο τους.

4. Ποτέ δεν είπαμε ότι τραυματίστηκε ο Γκαρθία στο μάτι και ο «γιατρός του αγώνα» φόραγε ρούχα του ΠΑΟΚ, άρα ήταν γιατρός του... ΠΑΟΚ! Και ήθελε να μπει στα αποδυτήρια μας με τον Μίχελ! Όταν λοιπόν ήρθε με τον παρατηρητή του αγώνα και αφού είχε αλλάξει, μπήκε κανονικά! Είναι ο ίδιος τύπος που χτύπησε φροντιστή μας στο παιχνίδι που πετούσαν πυρσούς στο κεφάλι του Μίτσελ.

5. Ο ΤΥΠΟΣ ΠΟΥ ΠΕΤΑΞΕ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΑΜΕΙΑΚΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ ΗΤΑΝ ΣΕΣΗΜΑΣΜΕΝΟΣ, ΕΙΧΕ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΓΙΑ ΡΙΨΗ ΦΟΝΙΚΗΣ ΦΩΤΟΒΟΛΙΔΑΣ ΜΕ ΣΤΙΛΟ ΑΛΛΑ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΑ VIP ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕΙ.

6. Στα ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ της METROSPORT που έχουν το θράσος να λένε ότι εγώ είπα στον Γκαρθία «πέσε κάτω» έχω να πω ότι η γελοιότητα έχει όρια και θα έρθουν στο δικαστήριο για τα υπόλοιπα.

7. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΣΤΕ ΓΕΛΟΙΟΙ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΤΕ ΣΥΓΓΝΩΜΗ. Ο ΓΚΑΡΘΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ ΔΗΛΩΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΑ. Το έχει ο ΠΑΟΚ αλλά παρόλα αυτά διαρρέουν τα Γκαγκατσάκια αηδίες για να μπερδέψουν τον κόσμο!

8. Από χθες το βράδυ έχουν κινητοποιηθεί ΟΛΟΙ οι παρακρατικοί μηχανισμοί για να μας βγάλουν τρελούς!

9. Μου είπαν ότι ένας που λέγεται Κυριάκος δε θέλει να συνδιαλέγεται μαζί μου. Θα το ξεπεράσω, βασικά γιατί δεν με απασχολεί συνολικά η ύπαρξη του. Ας διαβάσει τι έλεγε μετά τη Λεωφόρο και τον Ίβιτς, να ντραπεί και ας συντονιστεί με την πραγματικότητα γιατί μας έλεγε για «φανταστικούς τραυματισμούς» και εδώ έχουμε σύλληψη του δράστη. Μάλλον συνελήφθη για τις δικές μας φαντασιώσεις".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ