STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Το φύλλο αγώνα του ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Διαβάστε τι αναφέρει -σύμφωνα με τον ΠΑΟΚ- το φύλλο αγώνα που συνέταξε ο Αλέξανδρος Αρετόπουλος για όσα συνέβησαν στην Τούμπα και προκάλεσαν τη μη τέλεση του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Η επόμενη μέρα του ντέρμπι της Τούμπας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό, το οποίο δεν ξεκίνησε ποτέ λόγω του τραυματισμού του Όσκαρ Γκαρθία από ρολό ταμειακής μηχανής, φέρνει τον "Δικέφαλο του Βορρά" σε θέση αντεπίθεσης, ώστε να γλιτώσει την βαριά τιμωρία, η οποία θα δυσκολέψει πολύ την προσπάθειά του για κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έχουν στα χέρια τους το φύλλο αγώνα που συνέταξε ο διαιτητής του αγώνα, Αλέξανδρος Αρετόπουλος, ετοιμάζοντας πλέον τις επόμενες κινήσεις τους. Ο ΠΑΟΚ θα κάνει ένσταση για αντικανονική μη τέλεση αγώνα με υπαιτιότητα του Ολυμπιακού, ενώ στην ένστασή του θα ζητά τουλάχιστον τέλεση του αγώνα με τους Πειραιώτες..

Το φύλλο αγώνα, σύμφωνα με τον ΠΑΟΚ, αναφέρει τα εξής:

Ο Όσκαρ Γκαρθία δεν πήγε στο ιατρείο του γηπέδου και μόνο 15 λεπτά μετά άφησε να τον εξετάσει ο γιατρός του αγώνα.

Ο διαιτητής αναφέρει τη γνωμάτευση του γιατρού του αγώνα και τονίζει ότι ο Γκαρθία ζήτησε να πάει για περαιτέρω εξετάσεις.

Η γνωμάτευση του γιατρού του αγώνα κάνει λόγο για εσωτερική αμυχή στο άνω χείλος που δεν τον εμποδίζει να εκτελέσει τα καθήκοντά του.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ