STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Τη Δευτέρα (2/3) το έκτακτο Δ.Σ. της Λίγκας

Τη Δευτέρα (2/3) το έκτακτο Δ.Σ. της Λίγκας
Σούπερ Λίγκα

Την ερχόμενη Δευτέρα (2/2) στις 14:00 θα πραγματοποιηθεί το Δ.Σ. της Super League, μετά και την χθεσινή συνάντηση με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, είχε συνάντηση την Τετάρτη (25/2) με τον πρόεδρο της Super League, Γιώργο Μποροβήλο, τον πρόεδρο της Football League, Σπύρο Καλογιάννη και τον αναπληρωτή πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Τοπολιάτη.

Επί τάπητος τέθηκαν όλα τα θέματα του ελληνικού ποδοσφαίρου μετά τα όσα συνέβησαν στη Λεωφόρο την περασμένη Κυριακή και στο Δ.Σ. της Λίγκας δυο ημέρες μετά, με τον κ. Κοντονή να ανακοινώνει ότι δεν θα γίνουν παιχνίδια αυτό το Σαββατοκύριακο και ανανεώνεται το ραντεβού με τους ίδιους ανθρώπους την άλλη Τετάρτη (4/3).

Μέχρι τότε, θέλει να έχουν δρομολογηθεί εξελίξεις και να έχουν τηρηθεί οι δεσμεύσεις τους, για το λόγο αυτό την Δευτέρα (2/2) θα πραγματοποιηθεί το έκτακτο Δ.Σ. του συνεταιρισμού, προκειμένου να ειπωθούν όλα εκείνα που συζητήθηκαν με τον υφυπουργό και να διαμορφωθεί η ατζέντα για την συνάντηση δυο ημέρες μετά.

Αν μη τι άλλο, αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον η συνεδρίαση της Λίγκας, διότι πρέπει να ληφθούν συγκεκριμένες αποφάσεις για το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου, ενώ μην ξεχνάμε τα όσα τραγικά συνέβησαν προχθές (24/2) ανάμεσα σε παράγοντες ομάδων, τα οποία προκάλεσαν νέους τριγμούς στο -έτσι και αλλιώς ταλαιπωρημένο- ποδόσφαιρο.

Η σχετική ανακοίνωση σημειώνει:

"Ανακοινώνεται ότι τη Δευτέρα 2/3/2015 στις 14:00 θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο στα γραφεία τηςSuperLeague.

Τα θέματα Ημερήσιας Διάταξης έχουν ως ακολούθως:

1) Ενημέρωση περί της από 25/2/2015 απόφασης του Υφυπουργού Αθλητισμού περί αναστολής τέλεσης του Πρωταθλήματος και λήψη σχετικών αποφάσεων.

2) Θέματα αγωνιστικού & τηλεοπτικού προγράμματος.

3) Συμβάσεις με την ΟΠΑΠ Α.Ε.

4) Αιτήματα ΠΑΕ Παναθηναϊκός και ΠΑΕ Πανιώνιος (που δε συζητήθηκαν στο Δ.Σ. της 24/2/2015, λόγω διακοπής αυτού).

5) Θέματα συνεργασίας με τον ΠΣΑΠ.

6) Αίτημα ΠΑΕ ΟΦΗ σε σχέση με επιβληθείσες εις βάρος της ποινές.

7) Διάφορα".

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ