STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Τα νέα αστέρια των 18 ομάδων

Τα νέα αστέρια των 18 ομάδων

Λίγο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος το Sport24.gr παρουσιάζει τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα των 18 ομάδων που έχουν όλες τις προοπτικές να λάμψουν σε αυτές!

Αναμονή τέλος για τους Έλληνες ποδοσφαιρόφιλους. Το ελληνικό πρωτάθλημα βάζει σορτσάκι και φανέλα νωρίς νωρίς και ξεκινά το μακρύ ταξίδι των 34 αγωνιστικών του. Και μπορεί να βρισκόμαστε εν μέσω οικονομικής κρίσης, ωστόσο αρκετές ομάδες κατάφεραν να προσελκύσουν παίκτες που θα κοσμήσουν τα γήπεδα της Super League.

Ποδοσφαιριστές όπως οι Χαβιέρ Σαβιόλα και Μίροσλαβ Στοχ αναμένεται να λάμψουν κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Αλλά και οι υπόλοιπες ομάδες φρόντισαν να ενισχυθούν με παίκτες ποιότητας ενός Ντορίν Γκοϊάν ή Ζε Εντουάρντο.

Άλλες πάλι φρόντισαν το νέο τους μεγάλο αστέρι να έχει ήδη... "οργώσει" τα ελληνικά γήπεδα. Πάμε λοιπόν να δούμε αναλυτικά στις 18 ομάδες, ποια μεταγραφή έχει όλες τις προοπτικές να ξεχωρίσει σε αυτές!

► Εμανουέλ Περόνε (ΑΕΛ Καλλονής)

Τα νέα αστέρια των 18 ομάδων

Μετά από δύο πετυχημένες χρονιές στον Αστέρα Τρίπολης, μετακόμισε στην Λέσβο. Μια επέμβαση σκωληκοειδίτη τον έχει βγάλει εκτός προετοιμασίας, ωστόσο ο 30χρονος Αργεντινός αναμένεται να είναι το βαρύ "πυροβολικό" της επίθεσης της ΑΕΛΚ μόλις βρει ρυθμό.

► Αλέξανδρος Τζόρβας (Απόλλων Σμύρνης)

Τα νέα αστέρια των 18 ομάδων
INTIME SPORTS

Ο βασικός τερματοφύλακας της Εθνικής στο Μουντιάλ του 2010 , επιστρέφει στην Ελλάδα μετά το διετές αποτυχημένο πέρασμά του από το Καμπιονάτο (Παλέρμο, Τζένοα). Στόχος του 30χρονου κίπερ να κερδίσει και πάλι τη θέση του στη "γαλανόλευκη" ομάδα.

► Σαλότζι Ουντότζι (Άρης)

Τα νέα αστέρια των 18 ομάδων

Έχει αφήσει τα διαπιστευτήριά του στο ελληνικό πρωτάθλημα με τους Αστέρα, Πλατανιά, Ατρόμητο. Πλέον ανέβηκε στη Θεσσαλονίκη και ήδη ο 27χρονος Νιγηριανός μεσοεπιθετικός έχει ''ξεσηκώσει'' το Βικελίδης με την γκολάρα κόντρα στη Ρόμα.

► Ντορίν Γκοϊάν (Αστέρας Τρίπολης)

Τα νέα αστέρια των 18 ομάδων

Ο ηγέτης στην άμυνα της Εθνικής Ρουμανίας και εκ των αρχηγών της, αποτελεί μια εκ των κορυφαίων μεταγραφών στην ιστορία του Αστέρα Τρίπολης. Ο 32χρονος στόπερ έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Στεάουα Βοκουρεστίου, Ρέιντζερς και Παλέρμο.

► Δημήτρης Παπαδόπουλος (Ατρόμητος)

Τα νέα αστέρια των 18 ομάδων
Παπαδόπουλος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Αναγεννήθηκε πέρσι στον Πανθρακικό, βοηθώντας τα μέγιστα για την παραμονή της ομάδας, πετυχαίνοντας 11 τέρματα. Στα 32 του χρόνια ο Έλληνας επιθετικός επιστρέφει στην Αθήνα για να ηγηθεί της επίθεσης του Ατρόμητου.

► Πετρ Τραπ (Βέροια)

Τα νέα αστέρια των 18 ομάδων

Με θητεία σε Βικτόρια Πλζεν και Σλάβια Πράγας, αλλά και μία συμμετοχή στην Εθνική Τσεχίας, ο 27χρονος επιθετικός θα αγωνιστεί για πρώτη φορά μακρυά από την πατρίδα του για λογαριασμό της Βέροιας.

► Ζιγκί Μπαντιμπανγκά (Εργοτέλης)

Τα νέα αστέρια των 18 ομάδων

Ένα από τα ταλέντα του βελγικού ποδοσφαίρου, διεθνής τόσο με την U19 όσο και με την U21 της χώρας του. Ήδη από τα πρώτα φιλικά του Εργοτέλη, ο 20χρονος μέσος προσδίδει ποιότητα και ταχύτητα στο παιχνίδι της κρητικής ομάδας.

► Μανόλο (Λεβαδειακός)

Τα νέα αστέρια των 18 ομάδων

Με σπουδαία εμπειρία σε Primera και Segunda Division, ο 33χρονος Μανουέλ Μαρτίνεθ Λάρα- όπως είναι το πλήρες όνομά του- ήρθα για να γίνει ο ηγέτης της άμυνας του Λεβαδειακού. Έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Έρκουλες και Τενερίφη.

► Ζε Εντουάρντο (ΟΦΗ)

Τα νέα αστέρια των 18 ομάδων

Διεθνής με τις U17 και U20 της Βραζιλίας, όπου κατέκτησε με τη ''σελεσάο'' δύο πρωταθλήματα Νέων της Λατινικής Αμερικής (2009, 2011), παραχωρήθηκε δανεικός στον ΟΦΗ από την Πάρμα.. Στα 22 του αναμένεται να κάνει τη διαφορά στην μεσαία γραμμή του κρητικού συλλόγου.

► Χαβιέρ Σαβιόλα (Ολυμπιακός)

Τα νέα αστέρια των 18 ομάδων
INTIME SPORTS

Από τα σπουδαιότερα ονόματα που έχουν έρθει ποτέ στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Θητεία, μεταξύ άλλων, σε Μπαρτσελόνα, Ρεάλ και διεθνής με την Αργεντινή, ο 31χρονος Αργεντίνος ήρθε για να ανεβάσει το ευρωπαϊκό επίπεδο των πρωταθλητών.

► Μάρκους Μπεργκ (Παναθηναϊκός)

Τα νέα αστέρια των 18 ομάδων

Διεθνής με όλες τις ομάδες της Σουηδίας, φόρτωσε με γκολ τα ολλανδικά τέρματα με τη φανέλα της Γκρόνιγκεν. Στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Αμβούργο και Αϊντχόβεν και από φέτος ο 26χρονος επιθετικός φιλοδοξεί να ξεσηκώσει τον κόσμο του "τριφυλλιού".

► Παύλος Μητρόπουλος (Πανιώνιος)

Τα νέα αστέρια των 18 ομάδων
Μητρόπουλος INTIME SPORTS

Διεθνής με την Εθνική U21, ο 23χρονος αμυντικός χαφ που πέρασε πέρσι και από την ΑΕΚ, παραχωρήθηκε δανεικός από τον Παναιτωλικό στην ομάδα της Νέας Σμύρνης.

► Μάουρο Πόι (Παναιτωλικός)

Τα νέα αστέρια των 18 ομάδων
INTIME SPORTS

Σπουδαία καριέρα στην Ξάνθη, πέρσι ενίσχυσε τον Λεβαδειακό και από φέτος κάτοικος Αγρινίου. Ένας τραυματισμός θα στερήσει από τον Παναιτωλικό στα πρώτα παιχνίδια στο πρωτάθλημα από την εμπειρία του 32χρονου Αργεντινού επιθετικού.

► Χοσέ Μαρία Κάσες (Πανθρακικός)

Τα νέα αστέρια των 18 ομάδων

Δευτεραθλητής κόσμου με την ομάδα Νέων της Ισπανίας το 2003, ενώ μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί σε Βιγιαρεάλ, Μιραντές και Γρανάδα. Στα 27 του χρόνια θα παίξει για πρώτη φορά μακρυά από την πατρίδα του για λογαριασμό της μεσαίας γραμμής του Πανθρακικού.

► Μίροσλαβ Στοχ (ΠΑΟΚ)

Τα νέα αστέρια των 18 ομάδων

Εκρηκτικός παίκτης με ακόμα πιο εκρηκτικό ταμπεραμέντο αναμένεται να βάλει "φωτιά" στις εξέδρες της Τούμπας. Διεθνής με την Σλοβακία, ο 23χρονος μέσος παραχωρήθηκε δανεικός από την Φενέρμπαχτσέ στον ΠΑΟΚ.

► Κριστιάν Τσάβες (ΠΑΣ Γιάννινα)

Τα νέα αστέρια των 18 ομάδων
Κριστιάν Τσάβες

Το 2011 η Νάπολι έδωσε 1,5 εκατ. ευρώ για να τον φέρει από την Αργεντινή στην Ευρώπη. Δεν κατάφερε να καθιερωθεί στην Ιταλία, επέστρεψε δανεικός στη χώρα του και πλέον ο 26χρονος μέσος είναι κάτοικος Ιωαννίνων για να καλύψει το κενό του Ντε Βινσέντι.

► Τόνι Μοράλ (Πλατανιάς)

Τα νέα αστέρια των 18 ομάδων

Στα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα πέρασε από τις μικρές ομάδες της Ρεάλ και της Μπαρτσελόνα. Στη συνέχεια αγωνίστηκε μεταξύ άλλων σε Θέλτα, Σανταντέρ, Αλαβές και Τενερίφη. Στα 31 του χρόνια ο Ισπανός αριστερός εξτρέμ θα παίξει για πρώτη φορά μακρυά από την πατρίδα του.

► Εστέμπαν Σολάρι (Skoda Ξάνθη)

Τα νέα αστέρια των 18 ομάδων

Μετά από μια σπουδαία καριέρα στην Κύπρο με τον ΑΠΟΕΛ, και ένα σύντομο πέρασμα από τον Απόλλωνα Λεμεσού, ο 33χρονος Αργεντινός φιλοδοξεί να ηγηθεί της γραμμής κρούσης της Skoda Ξάνθης.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ