STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Τα γκολ της Τετάρτης

Τα γκολ της Τετάρτης
INTIME SPORTS

Δείτε σε βίντεο τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις από τα ματς της Τετάρτης για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Superleague.

Σημαντικές νίκες για Πανθρακικό, Ξάνθη και Κέρκυρα την 6η αγωνιστική. Ο Λεβαδειακός πήρε τεράστια νίκη με εντυπωσιακό σκορ στα Γιάννενα, ενώ Ατρόμητος και Βέροια έμειναν στο 0-0 στο Περιστέρι.

Στο "Καραϊσκάκης" ο ΠΑΟΚ πήρε σπουδαίο διπλό και έκανε μεγάλο βήμα στην προσπάθεια κατάκτησης του τίτλου.

Πανθρακικός - Πλατανιάς 1-0

Ο Πανθρακικός εκμεταλλεύτηκε την έδρα του, επικρατώντας με 1-0 του Πλατανιά που τελείωσε το παιχνίδι με εννιά ποδοσφαιριστές και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα. (VIDEO)

Ξάνθη - ΑΕΛ Καλλονής 2-1

Η Ξάνθη παίζοντας με αρκετό πάθος στο πρώτο μέρος, νίκησε με 2-1 την Καλλονή που αγωνιζόταν με δέκα παίκτες από το 20'. Παραλίγο να έρθει η ισοφάριση στο δεύτερο ημίχρονο.

Κέρκυρα - Πανιώνιος 1-0

Χάρη σε γκολ του Αλέξανδρου Κόντου, στο 14', η Κέρκυρα νίκησε 1-0 τον Πανιώνιο στο ΕΑΚ και επέστρεψε ύστερα από καιρό στις νίκες. Αποβλήθηκε στο 70' ο Καρντόσο, αλλά άντεξαν οι Φαίακες.

ΠΑΣ Γιάννινα - Λεβαδειακός 0-4

Ο Λεβαδειακός πέρασε σαν σίφουνας από τα Γιάννενα συντρίβοντας τον ΠΑΣ με 4-0, για την εξ' αναβολής 6η αγωνιστική της Super League.

Ατρόμητος - Βέροια 0-0

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε ο αγώνας στο Περιστέρι ανάμεσα σε Ατρόμητο και Βέροια, με το 0-0 να αντικατοπτρίζει την εικόνα των δυο ομάδων, που ισοβαθμούν στους 18 πόντους.

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ 1-2

Αποφασισμένος. Διαβασμένος, αλλά και καλύτερος.Ο ΠΑΟΚ με κορυφαίο τον Περέιρα και καθοδηγητή τον τολμηρό Αναστασιάδη θριάμβευσε του Ολυμπιακού και βρίσκεται στο +5, έτοιμος για τον τίτλο!

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ