STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ατρόμητος - Βέροια 0-0

Ατρόμητος - Βέροια 0-0
INTIME SPORTS

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε ο αγώνας στο Περιστέρι ανάμεσα σε Ατρόμητο και Βέροια, με το 0-0 να αντικατοπτρίζει την εικόνα των δυο ομάδων, που ισοβαθμούν στους 18 πόντους.

Αν θέλει κάποιος να βρει ένα παιχνίδι που να αποτυπώνει πλήρως ένα 0-0, τότε το Ατρόμητος-Βέροια θα αποτελούσε την τέλεια επιλογή. Ένα ματς που το ξεχνάς από το επόμενο δευτερόλεπτο μετά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, διότι συνέβησαν ελάχιστα πάνω στο χορτάρι.

Η λευκή ισοπαλία στο Περιστέρι σε αγώνα στο πλαίσιο της 6ης εμβόλιμης αγωνιστικής της Super League, κρίνεται πέρα για πέρα δίκαιη, αφού συνέβησαν πολύ λίγα πράγματα από τις δυο ομάδες, που φάνηκαν να συμβιβάζονται με τον ένα βαθμό και πορεύονται μαζί στο βαθμολογικό πίνακα (από 18 βαθμούς).

Η Βέροια πήρε αυτό που ήθελε, έφυγε με πόντο από μια δύσκολη έδρα και εξακολουθεί να αποτελεί μια από τις ευχάριστες εκπλήξεις του πρωταθλήματος. Όσο για τους γηπεδούχους, δεν έπεισαν ότι μπορούσαν να νικήσουν, πραγματοποιώντας μια πολύ νωθρή εμφάνιση. Το δοκάρι του Παπάζογλου στο 28' ήταν η πιο καλή φάση στο παιχνίδι και αυτό έγινε... καταλάθος.

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου

Διαιτητής: Αναστάσιος Παπαπέτρου

Βοηθοί: Αντώνιος Καρατζίκας, Μιχαήλ Καρσιώτης

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Σα Πίντο): Γκορμπούνοφ, Λαζαρίδης, Κοντοές, Πίτου Γκαρσία (84' Φάμπιο), Φυτανίδης, Κιβρακίδης, Καραμάνος (84' Τάτος), Αγκουαζί, Ούμπιδες (67' Μπρίτο), Ναπολεόνι, Παπάζογλου.

ΒΕΡΟΙΑ (Γκρανέρο): Καντιμοίρης, Καλί, Όστοϊτς, Μπατιόν, Βάθκεθ, Αμαραντίδης, Μπεν (88' Βεργώνης), Κάμπορα (71' Βούκιτς), Εσπάρθα (62' Καλτσάς), Μπαργκάν, Βέρτζος.

Γκολ: -

Κάρτες: 52' Αμαραντίδης, 57' Βάθκεθ, 59' Εσπάρθα, 83' Πίτου Γκαρσία, 83' Βούκιτς, 84' Όστοϊτς

Δείτε εδώ το Live της αναμέτρησης

Ανασκόπηση αγώνα

Αντιστρόφως ανάλογο με τις προσδοκίες που υπήρχαν από τις δυο ομάδες, κύλησε το πρώτο ημίχρονο στο Περιστέρι. Κακός ρυθμός, λίγες φάσεις μπροστά από τις δυο εστίες και το 0-0 αποτύπωσε σε απόλυτο βαθμό τα όσα διαδραματίστηκαν στο χορτάρι από Ατρόμητο και Βέροια. Οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά αυτό δεν μεταφράστηκε σε κλασικές ευκαιρίες.

Ο Παπάζογλου ήταν δραστήριος μπροστά, είχε τρεις κεφαλιές που κατέληξαν άουτ και ένα... καταλάθος δοκάρι στο 28', όταν επιχείρησε μια σέντρα-σουτ από δεξιά και παραλίγο η μπάλα να καταλήξει στα δίχτυα του Καντιμοίρη, ο οποίος αιφνιδιάστηκε. Πέραν τούτου ουδέν για την ομάδα του Ρικάρντο Σα Πίντο.

Στον αντίποδα, οι παίκτες του Γκρανέρο κοίταξαν πρώτα και κύρια τη φύλαξη των μετόπισθεν, κατάφεραν να κλείσουν τους χώρους και να διαφυλάξουν το μηδέν. Δεν έδειξαν ιδιαίτερη διάθεση να βγουν μπροστά και να απειλήσουν και η μοναδική αξιοσημείωτη στιγμή ήταν ένα σουτ του Μπεν (32') που κατέληξε ψηλά άουτ.

Στο δεύτερο μέρος δεν άλλαξε κάτι δραματικά. ο Ατρόμητος εξακολουθούσε να έχει την μπάλα στα πόδια του, αλλά δεν ήξερε τι να την κάνει, γι' αυτό και δεν απείλησε ουσιαστικά τον Καντιμοίρη, ο οποίος πέρασε πολύ πιο ήρεμο απόγευμα απ' ό,τι θα περίμενε.

Ένα φάουλ του Φυτανίδη στο 54' δεν βρήκε στόχο, ενώ ο γκολκίπερ της Βέροιας υποχρεώθηκε σε επέμβαση τέσσερα λεπτά μετά σε προσπάθεια του Πίτου Γκαρσία. Η... απάντηση για τους φιλοξενούμενους ήρθε στο 66' με τον Μπαργκάν, η προσπάθεια του οποίου κατέληξε λίγο άουτ. Αυτή ήταν και η τελευταία φάση του ματς, αφού στο υπόλοιπο διάστημα οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία, δίχως αυτό να μετουσιωθεί σε κάτι ουσιαστικό.

Η φάση του αγώνα

Σε ένα ματς με λίγες φάσεις μπροστά από τις δυο εστίες, η φάση με το δοκάρι του Παπάζογλου ήταν αναμφίβολα εκείνη που ξεχώρισε. Ο υψηλόσωμος φορ έκανε σέντρα-σουτ και παραλίγο να αιφνιδιαστεί ο Καντιμοίρης.

Ο διαιτητής

Δεν είχε ιδιαίτερα προβλήματα ο Αναστάσιος Παπαπέτρου. Ήταν κοντά στις φάσεις, δεν του έτυχε το πολύ δύσκολο σφύριγμα και δεν επηρέασε την εξέλιξη του αγώνα με τις αποφάσεις του. Προσπάθησε να χωρίσει το καρπούζι στη μέση.

Ο πολυτιμότερος παίκτης της αναμέτρησης

Σε ένα τόσο κακό ματς, δύσκολο να βρεθεί παίκτης που να ξεχώρισε. Ίσως να λέγαμε τον Παπάζογλου, ο οποίος ειδικά στο πρώτο μέρος ήταν δραστήριος, είχε κάποιες προσπάθειες με το κεφάλι, αλλά και το δοκάρι του 28ου λεπτού. Όχι ότι έκανε κάτι φοβερό, αλλά τουλάχιστον είχε διάθεση.

Μας άρεσε

Η Βέροια έφυγε σχετικά εύκολα με τον βαθμό από μια δύσκολη έδρα, δείχνοντας πως ο Γκρανέρο έχει "χτίσει" χαρακτήρα στην ομάδα του και δεν είναι τυχαία η φετινή της πορεία. Την κατέβασε για το μηδέν και το πήρε εύκολα.

Δεν μας άρεσε

Η αγωνιστική εικόνα των δυο ομάδων ήταν πολύ κακή, αν και υπήρχαν προσδοκίες για ένα πλούσιο σε θέαμα ματς. Έλειψε η φαντασία, έλειψαν οι φάσεις και οι συγκινήσεις και γρήγορα θα ξεχάσουμε το παιχνίδι αυτό.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ