STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Τα γκολ και οι φάσεις της δεύτερης αγωνιστικής

Τα γκολ και οι φάσεις της δεύτερης αγωνιστικής

Το πρώτο μέρος της 2ης αγωνιστικής της Superleague ολοκληρώθηκε. Δείτε στο Sport24.gr τα γκολ και τις φάσεις των τριών αγώνων που διεξήχθησαν το Σάββατο (video).

Εκπλήξεις για τους θεωρητικά μεγάλους περιλάμβανε το πρώτο μέρος της 2ης αγωνιστικής, στο οποίο νικητές βγήκαν και οι τρεις γηπεδούχοι. Τόσο ο Παναιτωλικός και η Βέροια όσο και ο Πανιώνιος πήραν το παρθενικό τους τρίποντο στο πρώτο τους εντός έδρας παιχνίδι.

Αρχικά στο Αγρίνιο τα "καναρίνια" ήταν σαφώς καλύτερα στο πρώτο ημίχρονο, σημείωσαν δύο γκολ και έφτασαν με αυτόν τον τρόπο στη νίκη, την πρώτη στην ιστορία τους κόντρα στον ΠΑΟΚ. Θα μπορούσαν, μάλιστα, να έχουν δώσει και διαστάσεις θριάμβου στη νίκη τους αν ο Ανρί Καμαρά ευστοχούσε λίγο πριν το τέλος πέναλτι που ανέλαβε να εκτελέσει.

Την ίδια ώρα η Βέροια έπαιρνε την πρώτη της νίκη για φέτος κόντρα στον ΟΦΗ πραγματοποιώντας έτσι πολύ καλό ξεκίνημα με αντιπάλους δύο ομάδες της Κρήτης (σ.σ. είχε αντιμετωπίσει τον Πλατανιά την πρώτη αγωνιστική). Μπορεί ο Σήφης Δασκαλάκης να νίκησε τον Μρντάκοβιτς στο 7' από τα 11 βήματα, όμως, αυτό δεν ήταν αρκετό. Ο Σέρβος στο 82' πήρε το αίμα του πίσω, ενώ προηγουμένως είχε χριστεί σκόρερ και ο Μπεν.

Στο παιχνίδι με το οποίο έπεσε η αυλαία για το Σάββατο ο Πανιώνιος πέτυχε τη μεγαλύτερη νίκη στην ιστορία του επί του Παναθηναϊκού. Οι "πράσινοι" είχαν τον έλεγχο σχεδόν σε όλη τη διάρκειά του πρώτου ημιχρόνου, όμως, στη συνέχεια παρουσιάστηκαν πάρα πολύ προβληματικοί και παραδόθηκαν στις ορέξεις του Χρήστου Αραβίδη και του Δημήτρη Κολοβού. Εντυπωσιακός στο δεύτερο ημίχρονο ο Πανιώνιος, ο οποίος έχασε ευκαιρίες να ανεβάσει κι άλλον τον δείκτη του σκορ.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ