STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Βέροια-ΟΦΗ 2-0

Βέροια-ΟΦΗ 2-0
INTIME SPORTS

Με γκολ των Μπεν και Μρντάκοβιτς η Βέροια νίκησε με 2-0 τον ΟΦΗ για την 2η αγωνιστική της Super League. Χαμένο πέναλτι για την "βασίλισσα του βορρά". Δοκάρι ο ΟΦΗ με τον Μιλιάζες.

Την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πέτυχε η Βέροια, η οποία στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής επικράτησε με 2-0 του ΟΦΗ φτάνοντας έτσι στους τέσσερις βαθμούς.

Η "βασίλισσα του βορρά" ήταν καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια και πήρε το "τρίποντο" με τα γκολ των Μπεν και Μρντάκοβιτς. Ο τελευταίος μάλιστα έχασε και πέναλτι (απέκρουσε ο Δασκαλάκης), ενώ ο ΟΦΗ είχε ένα δοκάρι με τον Μιλιάζες.

"Δείτε την Κυριακή στις 23:30 την εκπομπή SUPER BALL, με ρεπορτάζ, σχόλια και συνεντεύξεις και παρακολουθήστε τα γκολ των αγώνων και σχολιάστε μαζί με τον Παντελή Βλαχόπουλο, τον Θέμη Καίσαρη και μια εκλεκτή ομάδα δημοσιογράφων, όσα συνέβησαν στη 2η αγωνιστική της Superleague".

Ότι άξιζε από το ματς της Βέροιας με τον ΟΦΗ στο α' μέρος ήταν το πρώτο δεκάλεπτο. Σε αυτό το διάστημα η Βέροια κέρδισε πέναλτι το οποίο δεν το εκμεταλλεύτηκε, ενώ ο ΟΦΗ από την άλλη είχε δοκάρι. Στην συνέχεια ο ρυθμός έπεσε με Βέροια και ΟΦΗ να μην μπορούν να αλλάξουν πάνω από δύο πάσες με τα λάθη να είναι συνεχόμενα.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Βέροια ήταν καλύτερη πέτυχε και ένα πανέμορφο γκολ με τον Μπεν και ένα με τον Μρντάκοβιτς και πήρε δίκαια την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα. Ο ΟΦΗ που προσπάθησε στάθηκε άτυχος στο γεγονός πως οι δύο από τις τρεις αλλαγές ήταν αναγκαστικές λόγω τραυματισμών και δεν διαχειρίστηκε όπως θα ήθελε το ματς ο Παύλος Δερμιτζάκης.

Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Βέροιας

Διαιτητής/Βοηθοί: Παππάς (Αθηνών)/Γεωργαράκος (Αθηνών), Μερκενίδης (Μακεδονίας)

Βέροια (Στεβάνοβιτς): Αναστασόπουλος, Γεωργιάδης, Μπάρμπας, Ορέστες, Αμαραντίδης, Τραπ, Όστοιτς, Καλτσάς (94' Καλτσάς), Μπαργκάν (64' Σεγούντο Ρίος), Μπεν, Μρντάκοβιτς (92' Μάνος).

ΟΦΗ (Δερμιτζάκης): Δασκαλάκης, Μπούρμπος, Μιλιάζες, Τριποτσέρης (46' Ζορό, 70' λ.τρ. Γκαλέτι), Ζβασίγια, Μακρής, Κάλαϊτζιτς, Κουτσιανικούλης (12', λ.τρ. Νιμανί), Ζε Εντουάρντο, Όγιος, Περογαμβράκης.

Κίτρινες κάρτες: Μπάρμπας (4', Βέροια), Ορέστες (76', Βέροια)-Ζβασίγια (6', ΟΦΗ), Γκαλέτι (83', ΟΦΗ)

Σκόρερ: Μπεν (67', Βέροια), Μρντάκοβιτς (82', Βέροια)

Καλό μόνο το πρώτο δεκάλεπτο

Ότι άξιζε από το ματς της Βέροιας με τον ΟΦΗ στο α' μέρος ήταν το πρώτο δεκάλεπτο. Οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά και στο 6ο λεπτό η Βέροια κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Μπαργκάν από τον Ζβασίγια.

Ο Μρντάκοβιτς ανέλαβε την εκτέλεση αλλά ο Δασκαλάκης έπεσε σωστά και έδιωξε την μπάλα σε κόρνερ κρατώντας το μηδέν στην εστία του.

Η απάντηση του ΟΦΗ ήρθε τέσσερα λεπτά αργότερα (10'), όταν από μπαλιά του Όγιος ο Μιλιάζες έκανε το σουτ με την μπάλα να σταματά στο αριστερό δοκάρι του Αναστασόπουλου.

Στο 14' ο Όγιος από καλή θέση έκανε το σουτ με την μπάλα να φεύγει άουτ. Από εκείνο το σημείο και μετά ο ρυθμός του αγώνα έπεσε κατακόρυφα με τις φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες να είναι ελάχιστες.

Η τελευταία καλή φάση ήταν στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, όταν μετά από την κεφαλιά του Τραπ η μπάλα έφυγε πάνω από την εστία του Δασκαλάκη.

Με κινητήριο μοχλό τον Μπεν

Η Βέροια στο δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε ορεξάτη για να πετύχει το γκολ που έψαχνε, αλλά έπεσε πάνω στο Δασκαλάκη. Στο 56' ο Μρντάκοβιτς βγήκε τετ α τετ έκανε και το πλασέ με τον γκολκίπερ του ΟΦΗ να διώχνει με τα πόδια την μπάλα σε κόρνερ.

Έντεκα λεπτά αργότερα (67') η Βέροια που ασκούσε πίεση στα καρέ του ΟΦΗ, κατάφερε να λύσει την γόρδιο δεσμό. Ο Μπεν έγινε κάτοχος της μπάλας στο ύψος της μεγάλης περιοχής και με δυνατό σουτ την έστειλε στα δίχτυα του Δασκαλάκη για να κάνει το 1-0.

Η ομάδα του Στεβάνοβιτς συνέχισε να έχει την κατοχή της μπάλας και στο 82' κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματά της. Ο Μπεν από δεξιά έκανε την σέντρα και ο Μρντάκοβιτς με κεφαλιά έκανε το 2-0 για την Βέροια.

Στα υπόλοιπα λεπτά της αναμέτρησης η Βέροια δεν κινδύνεψε ιδιαίτερα από τον ΟΦΗ και έτσι πήρε τη πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα με 2-0 φτάνοντας στους τέσσερις βαθμούς.

MVP της αναμέτρησης

Ο Μοχάμεντ Μπεν είναι ο πρωταγωνιστής της αναμέτρησης. Ο μεσοεπιθετικός της Βέροιας πέτυχε το πρώτο γκολ και δημιούργησε το δεύτερο με το οποίο η ομάδα του πήρε τη νίκη.

Το γεγονός του αγώνα

Οι τραυματισμοί στέρησαν από τον ΟΦΗ να διεκδικήσει κάτι καλύτερο στο ματς με την Βέροια, καθώς ο Παύλος Δερμιτζάκης αναγκάστηκε να αλλάξει τα πλάνα του.

Στατιστικά

2 Γκολ 0
1 Ασίστ 0
11 Τελικές Προσπάθειες 7
4 Σουτ εντός μεγάλης περιοχής 3
3 Σουτ εκτός μεγάλης περιοχής 2
4 Κεφαλιές 2
1 Αποκρούσεις 4
12 Επεμβάσεις 15
23 Κλεψίματα 18
18 Φάουλ 27
0 Οφσάιντ 0
4 Κόρνερ 1
41 Λάθη 42
5/22 Γεμίσματα 5/21
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ