STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Τα νέα των ομάδων της Super League (28/4)

SUPERLEAGUE / ÂÅÑÏÉÁ - ÁÓÔÅÑÁÓ ÔÑÉÐÏËÇÓ (Eurokinissi Sports)
Βέροια, Αστέρας EUROKINISSI SPORTS

Η 30ή και τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της Super League πέφτει την Κυριακή (30/4). Διαβάστε συγκεντρωτικά τα νέα των ομάδων λίγο πριν από το πέσιμο της... καρό σημαίας.

Η κανονική διάρκεια της Super League ολοκληρώνεται την Κυριακή (30/4) με την 30ή αγωνιστική. Τα πάντα έχουν ξεκαθαρίσει, αφού έγινε γνωστή η πρωταθλήτρια ομάδα, αυτές που μπήκαν στα playoffs και αυτές που βαθμολογικά υποβιβάστηκαν.

Διαβάστε παρακάτω τα τελευταία νέα κάθε ομάδας πριν από την αγωνιστική που ακολουθεί...

ΑΕΛ

Η ΑΕΛ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό. Οι "βυσσινι" δεν έχουν κάποιο βαθμολογικό ενδιαφέρον, αφού έχουν "κλειδώσει" την παραμονή στην κατηγορία. Ο Αντρέ Πάους επέλεξε να αφήσει εκτός αποστολής αρκετούς ποδοσφαιριστές. Περισσότερα ΕΔΩ.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Ο Στάικος Βεργέτης δεν υπολογίζει στον Κοσμά Τσιλιανίδη για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Ηρακλή που ακολουθεί.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Το Σάββατο το απόγευμα θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία της ομάδας για τον αγώνα της Κυριακής με τον Πλατανιά και αμέσως μετά θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα αποσυρθεί στο ξενοδοχείο. Η σημερινή προπόνηση έγινε στο αθλητικό κέντρο παρουσία όλων των ποδοσφαιριστών πλην του Παπαδόπουλου που συνέχισε τη θεραπεία και την ενδυνάμωση.

Πριν από την έναρξη του κυριακάτικου παιχνιδιού, η ΠΑΕ Ατρόμητος θα τιμήσει τον προπονητή του Πλατανιά Γιώργο Παράσχο για όσα έχει προσφέρει στο ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά και στην ομάδα του Περιστρίου. Την απονομή θα κάνει ο πρόεδρος της ΠΑΕ Γιώργος Σπανός.

Στο ημίχρονο της αναμέτρησης θα τιμηθούν επίσης δύο ποδοσφαιριστές με πολύ μεγάλη προσφορά σε όσα κατάφερε να «χτίσει» και να δημιουργήσει ο Ατρόμητος τα τελευταία χρόνια: Τον Εδουάρδο Μπρίτο και τον Νίκο Λαζαρίδη. Την απονομή θα κάνει ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης. Με τον Πλατανιά δεν παίζουν οι τιμωρημένοι Λε Ταλέκ και Φυτανίδης.

ΒΕΡΟΙΑ

Μισή η Βέροια στα Πηγάδια με την Ξάνθη. Βασικοί ποδοσφαιριστές έχουν εκφράσει την πρόθεσή τους να μην παίξουν με την ακριτική ομάδα, ενώ υπενθυμίζεται ότι ο Ράτκο Ντόστανιτς έχει φύγει για την πατρίδα του και την ομάδα θα κοουτσάρει ο Τόλης Τερζής.

ΗΡΑΚΛΗΣ

Η προετοιμασία στη Θεσσαλονίκη για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Αστέρα ολοκληρώθηκε. Για το ματς αυτό δεν υπολογίζονται οι τιμωρημένοι Λεοζίνιο, Στάμου και Αγγελόπουλος. Ακόμη εκτός αποστολής έμειναν οι Ιντζόγλου και Μοντέιρο. Περισσότερα ΕΔΩ.

ΚΕΡΚΥΡΑ

Η Κέρκυρα αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και τιμωρημένοι είναι οι Ντιόγκο Ζορντάο, Ματιέ Γκομές, Μπράνισλαβ Νίκιτς και Τάσος Βενέτης. Ο υπηρεσιακός Κώστας Χριστοφοράκης θα κοουτσάρει εκ νέου την ομάδα.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Τιμωρημένος είναι για τον Λεβαδειακό ο Νιάς και δεν έχει δικαίωμα να αγωνιστεί στη Νέα Σμύρνη με τον Πανιώνιο.

ΞΑΝΘΗ

Την τελική ευθεία της προετοιμασίας της διανύει η Ξάνθη για το παιχνίδι της 30ής αγωνιστικής στο γήπεδό της με αντίπαλο την Βέροια. Η ξανθιώτικη ομάδα συνέχισε την προετοιμασία της με πρωινή προπόνηση κατά την οποία το βάρος έπεσε στην τακτική. Τόσο στο ανασταλτικό, όσο και στο δημιουργικό κομμάτι το τεχνικό επιτελείο έδωσε τις οδηγίες του, ενώ νωρίτερα είχε κάνει τις επισημάνσεις του στο βίντεο με φάσεις από προηγούμενους αγώνες. Γουάλας, Μπαξεβανίδης και Καμαρά είναι τιμωρημένοι και δεν υπολογίζονται ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Καρασαλίδης - Πιζέλι.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Προπόνηση αφιερωμένη στην τακτική έγινε σήμερα. Θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα έκαναν οι Μαρκόβσκι, Πάουλο, Παπαδόπουλος, Παπουτσογιαννόπουλος. Η προπόνηση του Σαββάτου θα γίνει στις 5.00 το απόγευμα στο Emileon. Με τον Ολυμπιακό δεν παίζουν οι Λουίς Ρότσα και Μάκος που είναι τιμωρημένοι.

Tο πρωί του Σαββάτου από τις 11.00 έως τις 12.00 οι ποδοσφαιριστές Κυριακίδης, Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Ρέι, Ρόσα, θα βρίσκονται στη μπουτίκ του Παναιτωλικού στο γήπεδο να φωτογραφηθούν με τους φίλους της ομάδας και να υπογράψουν αυτόγραφα.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Μπόλικοι απόντες στον Πανιώνιο ενόψει Λεβαδειακού. Βλάχος, Γιαννιώτης, Κόρμπος, Οικονόμου, Τασουλής, Μασούντ και Ρισβάνης δεν παίζουν με τους Βοιωτούς την Κυριακή στη Νέα Σμύρνη.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Το προπονητικό επιτελείο δούλεψε πάνω στην ομαδική αμυντική και επιθετική τακτική. Οι Κόντε και Τζημόπουλος έκαναν θεραπεία και γυμναστήριο ενώ ο Σκόνδρας συνέχισε με το ατομικό πρόγραμμα του. Τιμωρημένος είναι ο Μπέριος.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Με πρωινή προπόνηση στο Μάλεμε, συνεχίστηκε η προετοιμασία της ομάδας. Η αυλαία πέφτει για τον Πλατανιά στο Περιστέρι με αντίπαλο τον Ατρόμητο. Στο σημερινό πρόγραμμα, ο Γιώργος Παράσχος έδωσε έμφαση στο passing game και στα τελειώματα των φάσεων, ενώ πραγματοποιήθηκε και δίτερμα στο μισό γήπεδο. Κανονικά μέρος στην προπόνηση πήρε ο Μαραγκός, που ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε στο γόνατο. Τιμωρημένοι είναι οι Μπανανά, Βάντερσον Σκαρντοβέλι, Μανούσος και Στάθης.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 30ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Κυριακή 30/4

Ξάνθη - Βέροια (19.00)

Αστέρας - Ηρακλής (19.00)

Ατρόμητος - Πλατανιάς(19.00)

ΠΑΟΚ - Κέρκυρα (19.00)

Παναθηναϊκός - ΑΕΛ (19.00)

Παναιτωλικός - Ολυμπιακός (19.00)

Πανιώνιος - Λεβαδειακός (19.00)

ΠΑΣ Γιάννινα - ΑΕΚ (19.00)

Πατήστε εδώ και δείτε τη βαθμολογία της Super League.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ