ΑΕΛ

Χωρίς Αβραάμ, Μασαλέσα κόντρα στον Παναθηναϊκό

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΛΑΡΙΣΑ - ΚΕΡΚΥΡΑ (ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΛΑΡΙΣΑ - ΚΕΡΚΥΡΑ (ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

O Αντρέ Πάους ανακοίνωσε την αποστολή της ΑΕΛ για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό (30/04, 19:00) για την τελευταία αγωνιστική της Super League, απ' την οποία απουσιάζουν, μεταξύ άλλων, οι τιμωρημένοι Ανδρέας Αβραάμ και Λελονγκονόλο Μασαλέσα.

Η ΑΕΛ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό (30/04, 19:00) στο πλαίσιο της 30ής και τελευταίας αγωνιστική της Super League. Οι "βυσσινι" δεν έχουν κάποιο βαθμολογικό ενδιαφέρον, αφού έχουν "κλειδώσει" την παραμονή στην κατηγορία.

Γι' αυτό το λόγο, ο Αντρέ Πάους επέλεξε να αφήσει εκτός αποστολής αρκετούς ποδοσφαιριστές, μεταξύ των οποίων οι Τσακοπίνο, Γιαγιέγο, Ικάουνιεκς, Γκουζουλάντε, Τικίτο, Κουτογλίδης και Ρέγιες, καθώς και τους τιμωρημένους Ανδρέα Αβραάμ και Λελονγκονόλο Μασαλέσα.

Τέλος, λόγω τραυματισμού αποκλείστηκαν οι Μονιάκης, Ντοντό, Χοτζάλι, Σουλιώτης και Γιοβάνοβιτς.Χαρακτηριστικό είναι ότι στην 19μελή αποστολή συμπεριλήθφηκε για πρώτη φορά ο νεαρός Καρατάσιος.

Αναλυτικά η αποστολή: Θεοδωρόπουλος, Ξενοδόχοβ, Ρέντζας, Ναβάρρο, Μασούρας, Γκόλιας, Φάρκας, Καρατάσιος, Κόντορ, Αναστασόπουλος, Φατιόν, Ντέλετιτς, Κουτσιανικούλης, Βαρέλα, Αγκάνοβιτς, Λαμπρόπουλος, Ευμορφίδης, Ναζλίδης και Καπός.

Παράλληλα, ο Αλέξης Κούγιας, μέσω δήλωσης στο επίσημο σάιτ των "βυσσινί", έκανε γνωστό πως την Παρασκευή (28/04) είχε συνάντηση με τον φίλαθλο της ομάδας, με τον οποίο είχε λεκτικό επεισόδιο στον αγώνα με την Ξάνθη. Όπως αναφέρει ο κ. Κούγιας, οι δύο άνδρες είχαν μία εποικοδομητική συζήτηση, με αποτέλεσμα να λυθεί οι μεταξύ τους παρεξήγηση.

Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ "ΒΥΣΣΙΝΙ":

"Έμαθα το ονοματεπώνυμο και το τηλέφωνο αλλά και τη διεύθυνση του οπαδού της ΑΕΛ με τον οποίο είχα το λεκτικό επεισόδιο την Κυριακή μετά το παιχνίδι με την Ξάνθη στο AELFCARENA.

Τον κ. Αλέξανδρο Βασιλόπουλο τον επισκέφθηκα σήμερα το μεσημέρι στο οδοντιατρείο του και είχαμε συζήτηση δύο ωρών, στην οποία συζητήσαμε, τόσο τους λόγους για τους οποίους προκλήθηκε το μεταξύ μας επεισόδιο, αλλά κυρίως για το παρόν και για το μέλλον της ΑΕΛ, γιατί όπως μου εξήγησε και ο ίδιος διαπίστωσα, ήταν οδοντίατρος όλων σχεδόν των ποδοσφαιριστών της ΑΕΛ επί εποχής Πηλαδάκη και παθιασμένος οπαδός της ομάδας.

Στον κ. Βασιλόπουλο ζήτησα συγγνώμη για την προσβλητική προς αυτόν συμπεριφορά μου και ο ίδιος μου έδωσε ειλικρινείς εξηγήσεις για τη συμπεριφορά του προς εμέ που προκάλεσε την δική μου συμπεριφορά.

Στο πρόσωπο του κ. Βασιλόπουλου ανακάλυψα έναν οπαδό επιπέδου της ΑΕΛ και χάρηκα ιδιαίτερα για τη γνωριμία μου αυτή.

2. Σήμερα είχα προσωπική επαφή με τον κ. Άγγελο Μπερτσάτο, ο οποίος εκπροσωπεί την εταιρία που κατασκευάζει τα καθίσματα τα οποία πρέπει να τοποθετηθούν στο στάδιο Αλκαζάρ και την επόμενη εβδομάδα θα έχει τακτοποιηθεί πλήρως, τόσο η παραγγελία των συγκεκριμένων καθισμάτων, όσο και το χρονοδιάγραμμα τοποθέτησης τους.

Είμαι βέβαιος ότι η Διοικούσα Επιτροπή του Αλκαζάρ κατόπιν αυτής της εξελίξεως θα αποσύρει την καταγγελία στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και θα σταματήσει αυτή η πολύ μεγάλη δυσφήμησή μας αλλά και οι παρεπόμενοι κίνδυνοι από αυτή".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ