STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Τα γκολ της 25ης αγωνιστικής

Τα γκολ της 25ης αγωνιστικής
Αντόνις ΠΑΟΚ Πανθρακικός ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Δείτε σε βίντεο τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις από τις αναμετρήσεις της 25ης αγωνιστικής της Super League.

Δυο μόλις παιχνίδια το Σάββατο. Ο ΠΑΣ Γιάννινα νίκησε με 2-0 τον Παναιτωλικό, ενώ Πλατανιάς και Πανιώνιος έμειναν στο 0-0. Την Κυριακή ο Πανθρακικός νίκησε μετά από δυόμισι μήνες αυτή τη φορά τον ΠΑΟΚ με 2-1.

Αργότερα Ξάνθη - Καλλονή και Βέροια - Λεβαδειακός έμειναν στο 0-0, ενώ ο Παναθηναϊκός κέρδισε με 2-1 τον Ατρόμητο στην Λεωφόρο.

ΠΑΣ Γιάννινα - Παναιτωλικός 2-0

Με τις κεφαλιές των Λίλα και Ακόστα, ο ΠΑΣ Γιάννινα νίκησε με 2-0 τον Παναιτωλικό - ο οποίος είχε σε εξαιρετική ημέρα τον Κυριακίδη - και τον "έπιασε" στους 31 βαθμούς.

Παναθηναϊκός - Ατρόμητος 2-0

Με τους Εβανζελίστα και Βιγιαφάνιες να σκοράρουν, ο Παναθηναϊκός νίκησε 2-0 τον Ατρόμητο στη Λεωφόρο. Δεν δόθηκε πέναλτι για τον Ατρόμητο σε χέρι του Μπεργκ που θα έπρεπε να αποβληθεί. Επιστροφή για τον Λέτο.

Πανθρακικός - ΠΑΟΚ 2-1

Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε, αλλά έχασε τελικά με 2-1 από τον ψυχωμένο Πανθρακικό στην Κομοτηνή και πλέον υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να μείνει εκτός πλέι οφ, αν τιμωρηθεί με αφαίρεση βαθμών από τα επεισόδια με τον Ολυμπιακό.

Πλατανιάς - Πανιώνιος 0-0

Σε ένα ματς με πολλά λάθη και παράπονα Πλατανιάς - Πανιώνιος έμειναν στο 0-0 με τον ιστορικό να παραμένει στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ξάνθη - ΑΕΛ Καλλονής 0-0

Η Ξάνθη έχανε ευκαιρίες με το... τσουβάλι, η Καλλονή είχε δύο δοκάρια και... Δαύκο. Γκολ δεν μπήκε στα Πηγάδια και οι δύο ομάδες έμειναν ισόπαλες (0-0), στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Super League.

Βέροια - Λεβαδειακός 0-0

Ισόπαλο χωρίς σκορ έληξε το παιχνίδι ανάμεσα σε Βέροια και Λεβαδειακό στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής. Δοκάρι στο 21' με τον Μαγέφσκι οι γηπεδούχοι και στο 66' οι Βοιωτοί με τον Μερεμπασβίλι.

Photo Credits: Action images

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ