STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Κακό ματς δίχως γκολ ανάμεσα σε Πλατανιά και Πανιώνιο

Κακό ματς δίχως γκολ ανάμεσα σε Πλατανιά και Πανιώνιο
Ντίνας Βλάχος Πλατανιάς - Πανιώνιος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Σε ένα ματς με πολλά λάθη και παράπονα Πλατανιάς - Πανιώνιος έμειναν στο 0-0 με τον ιστορικό να παραμένει στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Το παιχνίδι στην Κρήτη ξεκίνησε με διάθεση από τις δυο ομάδες να παίξουν καλό ποδόσφαιρο. Παρόλα ατά όσο περνούσε ο χρόνος οι φάσεις γίνονταν όλο και λιγότερες, ενώ ο διαιτητής έδωσε πολλά φάουλ με αποτέλεσμα να χαλάσει ο ρυθμός.

Έτσι, το τελικό αποτέλεσμα μοιάζει δίκαιο, αν και οι διαιτητές της αναμέτρησης άφησαν παραπονεμένες και τις δυο ομάδες.

Τα στοιχεία του αγώνα

Γήπεδο:Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων

Διαιτητής: Μάριος Λαμπρόπουλος (Ηλείας)

Βοηθοί: Αντώνιος Καρατζίκας (Αθηνών), Στυλιανός Τσολάκης (Αθηνών)

4ος: Ιωάννης Νεοφυτιάδης (Κορινθίας)

Παρατηρητής: Χαράλαμπος Καρατζάς (Εύβοιας)

Πλατανιάς (Παράσχος): Σωτηρίου, Βάντερσον, Σελίν, Μπανανά, Κουλιμπαλί, Γκνιάτιτς, Μουνάφο (Στανισάβλιεβιτς 83'), Αποστολόπουλος (Τσουράκης 61'), Ντίνας, Μιλούνοβιτς (Πάγκαλος 77'), Ανγκούλο.

Πανιώνιος(Ουζουνίδης): Διούδης, Βλάχος, Ρισβάνης, Οικονόμου, Τασουλής, Σιώπης, Τζανδάρης (Χαλκιαδάκης 65'), Μασούρας (Μπαργκάν 93'), Καθάριος, Μπακασέτας (Πατσατζόγλου 87'), Καραμάνος.

Γκολ:-

Κάρτες: Ρισβάνης (κίτρινη 6'), Τζανδάρης (κίτρινη 37'), Χαλκιαδάκης (κίτρινη 79'), Κουλιμπαλί (κίτρινη 81').

Δείτε ΕΔΩ την βαθμολογία της Super League κι όχι μόνο.

Δείτε ΕΔΩ το live της αναμέτρησης Πλατανιάς - Πανιώνιος 0-0.

Ανασκόπηση αγώνα

Πρώτο ημίχρονο με πολλές φάσεις και για τις δυο ομάδες, αλλά και παράπονα για την διαιτησία του αγώνα. Σε τρεις περιπτώσεις ο Λαμπρόπουλος και οι βοηθοί του ελέγχονται για τις αποφάσεις τους (δείτε περισσότερα πιο κάτω) που αλήθεια είναι πως ήταν οριακές.

Καθαρά στο αγωνιστικό κομμάτι ο Πλατανιάς είχε την κατοχή της μπάλας και έχασε τρεις καλές στιγμές με Μιλούνοβιτς και Ντίνα. Ο ιστορικός απείλησε με Ρισβάνη και Καραμάνο, όμως ο Σωτηρίου δεν ανησύχησε. Στο 22ο λεπτό ο Ανγκούλο έχασε τη μεγαλύτερη φάση του πρώτου μέρους, με την κεφαλιά του να πέφτει και να διώχνει ο Διούδης, ενώ στις καθυστερήσεις ο Μασούρας σκόραρε, όμως ο βοηθός τον έδωσε οφσάιντ.

Το ημίχρονο έληξε με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να βγαίνει εκτός εαυτού και να τα βάζει με τον διαιτητή της αναμέτρησης. Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τον Πλατανιά να έχει μία καλή στιγμή με τον Ανγκούλο, όμως το σουτ του πέρασε ελάχιστα άουτ. Την ίδια τύχη είχε και μία κεφαλιά του ίδιου λίγο αργότερα. Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε χωρίς άλλες φάσεις, αλλά με πολλά λάθη.

Κακό ματς δίχως γκολ ανάμεσα σε Πλατανιά και Πανιώνιο

Τα στατιστικά του αγώνα

Η φάση του αγώνα

Εκτέλεση κόρνερ από τον Ντίνα στο 79ο λεπτό, ο Μπανανά πήρε την κεφαλιά με τον ΒΛάχο να παίρνει και μία δεύτερη. Η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ για τον Πλατανιά.

Ο διαιτητής

Στο ξεκίνημα του αγώνα ο Πλατανιάς ζήτησε πέναλτι σε ένα χέρι του Μπακασέτα στην περιοχή, όμως ο διαιτητής θεώρησε πως ήταν πάνω στη φάση. Δύσκολο οφσάιντ ο Καραμάνος στο πρώτο μέρος αν και έφευγε μόνος. Ακυρώθηκε γκολ του Μασούρα ο οποίος φαίνεται ελάχιστα οφσάιντ σε μία δύσκολη πραγματικά φάση.

Ο πολυτιμότερος παίκτης της αναμέτρησης

Ο Μανώλης Σιώπης ήταν παντού. Ένα ακόμα καταπληκτικό παιχνίδι από τον νεαρό μέσο που φέτος είναι η αποκάλυψη του πρωταθλήματος.

Μας άρεσε

Λίγα πράγματα. Κρατάμε μόνο το πάθος, γιατί από μπάλα...

Δεν μας άρεσε

Ο Νίκος Καθάριος δυο φορές στο πρώτο μέρος έφτασε έξω από τη μεγάλη περιοχή, αλλά... φοβήθηκε. Την πρώτη σούταρε από απόσταση άσχημα και τη δεύτερη αντί να σουτάρει, αυτή τη φορά έδωσε πάσα στο πουθενά. Άλλη μία χαμένη ευκαιρία για τον ταλαντούχο μέσο.

Photo Credits: Action images

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ