STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Τα γκολ της 22ης αγωνιστικής

Τα γκολ της 22ης αγωνιστικής
Γουνδουλάκης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Δείτε σε βίντεο τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις από τα παιχνίδια της 22ης αγωνιστικής της Super League.

Τρία παιχνίδια το Σάββατο για την 22η αγωνιστική. Το μεσημέρι η Βέροια τσίμπησε βαθμό στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο, ενώ το απόγευμα ο Πλατανιάς έφυγε με το διπλό από την Κομοτηνή.

Τέλος το βράδυ του Σαββάτου η ΑΕΚ νίκησε με 1-0 τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ και έσπασε το αήττητο. Την Κυριακή ο Παναθηναϊκός έστω και με δέκα παίκτες πέρασε με 3-0 από την έδρα του ΠΑΣ. Το απόγευμα ο Πανιώνιος τσίμπησε βαθμό στην Μυτιλήνη, ενώ ο Παναιτωλικός κέρδισε με 2-0 τον Λεβαδειακό. Το βράδυ ο Ηρακλής έφυγε με σπουδαίο διπλό από την Τούμπα.

ΠΑΟΚ - Ηρακλής 0-1

Ένας άριστα στημένος και γεμάτος αυτοπεποίθηση Ηρακλής, πήρε σπουδαίο διπλό (0-1) επί του ΠΑΟΚ, στην Τούμπα, που γκρίνιαζε για παίκτες-διοίκηση. Χειροκροτήθηκε από τους οπαδους του ΠΑΟΚ.

ΑΕΛ Καλλονής - Πανιώνιος 1-1

Μπορεί τα πρώτα 25 λεπτά να ήταν... σούπα στη συνέχεια Καλλονή και Πανιώνιος έπαιξαν ένα καταπληκτικό παιχνίδι που έληξε ισόπαλο (1-1) αλλά σε κρατούσε σε αγωνία μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο.

Παναιτωλικός - Λεβαδειακός 2-0

Χάρη σε δύο γκολ του Φαμπιόν Μουνιός, που πέρασε ως αλλαγή στο παιχνίδι, ο Παναιτωλικός νίκησε 2-0 τον Λεβαδειακό στο Αγρίνιο, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Super League.

ΠΑΣ Γιάννινα - Παναθηναϊκός 0-3

Ξεπερνώντας το σοκ του αποκλεισμού από το Κύπελλο και την αποβολή του Ζέκα στο 39', ο Παναθηναϊκός νίκησε 3-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες. Ντεμπούτο με γκολ ο Βλαχοδήμος, δύο φορές σκόραρε ο Μπεργκ.

Ατρόμητος - Βέροια 0-0

Ο Ατρόμητος σπατάλησε ένα σωρό ευκαιρίες, αλλά γκολ δεν κατέστη εφικτό να βάλει στη Βέροια. Οι δύο ομάδες έμειναν ισόπαλες (0-0) στο Περιστέρι, για την 22η αγωνιστική της Super League.

Πανθρακικός - Πλατανιάς 0-2

Ο Πλατανιάς παίζοντας το γνωστό παιχνίδι των αντεπιθέσεων έφυγε με το διπλό από το γήπεδο του Πανθρακικού τον οποίο και κέρδισε 2-0. Με το ενάμισι πόδι στη δεύτερη κατηγορία οι "κροκόδειλοι".

ΑΕΚ - Ολυμπιακός 1-0

Το αήττητο του Ολυμπιακού πήρε τέλος. Το "έσπασε" η ΑΕΚ με το γκολ του Βάργκας στο 76' και τους "ερυθρόλευκους" να παίζουν πρώτα με δέκα και μετά με εννιά παίκτες. Με δέκα τελείωσε η "Ένωση" σε ένα ματς ροντέο στο β΄ημίχρονο.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ