STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Preview: Ολυμπιακός-ΠΑΣ Γιάννινα

Preview: Ολυμπιακός-ΠΑΣ Γιάννινα
INTIME SPORTS

Δείτε τα τελευταία νέα και όλα τα στοιχεία του αγώνα Ολυμπιακός-ΠΑΣ Γιάννινα, που διεξάγεται στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Να κλείσουν την χρονιά με νίκη και να παραμείνουν στην κορυφή του πρωταθλήματος της Σούπερλίγκα θέλουν οι "ερυθρόλευκοι". Οι παίκτες του Ερνέστο Βαλβέρδε θα προσπαθήσουν να προσφέρουν γκολ και θέαμα στον κόσμο που θα βρεθεί στο γήπεδο.

Ο Ολυμπιακός μετά την ήττα στην Τρίπολη μετράει τέσσερις σερί νίκες συμπεριλαμβανομένων και των εξ αναβολής αγώνων που του έδωσαν την πρωτιά στη βαθμολογία. Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με τους Χολέμπας και Γέστε να είναι στην αποστολή.

Γήπεδο: "Γ. Καραϊσκάκης"

Διαιτητής: Στυλιάρας (Αθηνών)

Βοηθοί: Αργυρός (Αθηνών), Σταματόγλου (Καβάλας)

Καιρός: Δείτε τον καιρό εδώ.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα συνεχίζει το σερί των αρνητικών αγώνων. Οι Ηπειρώτες βρίσκονται σε δύσκολη θέση και απέναντι στον Ολυμπιακό φτάνει στο τέλος το σερί των αγώνων με τους μεγάλους του "ελληνικού πρωταθλήματος".

Ο Εμιλιάνομ Βίλα βρίσκεται στην αποστολή της ομάδας ενώ ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιάννινα Γιώργος Χριστοβασίλης τόνισε ότι το άγχος θα το έχει ο Ολυμπιακός.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ