ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Χριστοβασίλης: "Θα παίξουμε χωρίς άγχος"

Χριστοβασίλης: "Θα παίξουμε χωρίς άγχος"
INTIME SPORTS

To καλύτερο δυνατό θα προσπαθήσει να κάνει ο ΠΑΣ Γιάννινα απέναντι στον Ολυμπιακό, δηλώνει ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιώργος Χριστοβασίλης.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιάννινα Γιώργος Χριστοβασίλης μίλησε για την αναμέτρηση της ομάδας του με τον Ολυμπιακό λέγοντας ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα θα αγωνιστεί χωρίς άγχος και θα προσπαθήσει για το καλύτερο απέναντι στο φαβορί της αναμέτρησης.

Επίσης, αναφέρθηκε στα προβλήματα της ομάδας του και χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό φαβορί του πρωταθλήματος. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

" Είναι ένα παιχνίδι το οποίο πάμε να παίξουμε χωρίς άγχος, υπό την έννοια ότι γνωρίζουμε τις δυσκολίες του. Θέλουμε να έχουμε καλή παρουσία και από εκεί και πέρα, να δούμε τι καλύτερο μπορούμε να πάρουμε. Είναι, πάντως, για μας ένα σημαντικό πλεονέκτημα η απουσία του άγχους", είπε αρχικά ο Χριστοβασίλης για το ματς.

Για το πρωτάθλημα: " Ο Ολυμπιακός εδώ και ένα μήνα θεωρώ ότι παίζει την καλύτερη μπάλα στην Ελλάδα και σίγουρα φαίνεται να είναι σε καλύτερη κατάσταση. Είναι το φαβορί για τον τίτλο. Στην ουσία είναι πρωτάθλημα δύο ομάδων, του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού. Το ζήτημα είναι ποιος από τους δύο θα αντέξει μέχρι τέλους".

Για τον ΠΑΣ: " Αυτή τη στιγμή, κοιτάζοντας τη βαθμολογία, βρισκόμαστε σίγουρα σε χειρότερη θέση, βάσει χρονικών δεδομένων. Είναι όμως, τελείως διαφορετική η κατάσταση σε ό,τι έχει να κάνει με την οργάνωση των ομάδων, καθώς βλέπουμε πολλές ομάδες στην ίδια... μοίρα, με πολλά προβλήματα και χωρίς σημαντικές διαφορές στη βαθμολογία".

Για τον Μαρινάκη: " Ο κ. Μαρινάκης έχει κάνει μεγάλη επένδυση στον Ολυμπιακό και, βέβαια, αυτό που χρειάζεται πλέον είναι υπομονή προκειμένου να δικαιωθεί μέσα κι από την παρουσία της ομάδας του στην Ευρώπη. Για μένα το παιχνίδι για τον Ολυμπιακό στο Καζάν δεν είναι τόσο δύσκολο, όσο οι... καιρικές συνθήκες. Αυτό είναι που θα πρέπει να προσέξει περισσότερο. Από εκεί και πέρα, έτσι όπως είναι το πρόγραμμα της κλήρωσης, αν περάσει το πρώτο εμπόδιο, θεωρώ ότι ο επόμενος αντίπαλος είναι βατός".

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ