STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Preview: Αστέρας Τρίπολης - Δόξα Δράμας

Preview: Αστέρας Τρίπολης - Δόξα Δράμας

Διαβάστε το Preview της αναμέτρησης Αστέρας Τρίπολης-Δόξα Δράμας για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Superleague (5/2, 15:00, NS3)

Λίγες μόνο ημέρες μετά την διεξαγωγή της εξ' αναβολής μεταξύ τους αναμέτρηση για τον πρώτο γύρο, Αστέρας Τρίπολης και Δόξα Δράμας τα λένε ξανά στο πλαίσιο της 20η αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Superleague.

Σε εκείνο μάλιστα το ματς που διεξήχθη στο Καυτανζόγλειο (25/01) η Δόξα επικράτησε με 1-0, στο μοναδικό της τρίποντο στα 15 παιχνίδια που έχει δώσει. Συνεπώς οι Αρκάδες θέλουν να πάρουν και μια μίνι "εκδίκηση" για το γεγονός ότι είναι οι μοναδικοί που έχουν ηττηθεί ως τώρα από το συγκρότημα του Παράσχου.

Βέβαια πιο πολύ σημασία από την όποια εκδίκηση, στον Αστέρα θέλουν τους τρεις βαθμούς που θα απομακρύνει την ομάδα για τα καλά από την επικίνδυνη ζώνη αφού την ίδια αγωνιστική αγωνίζονται ο 13ος ΠΑΣ με τον 14η Κέρκυρα.

Στην προσπάθεια για τη νίκη ο Σάκης Τσιώλης δεν υπολογίζει στον Πουλίδο, ενώ από την άλλη πλευρά ο Μάκης Κατσαβάκης θα έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του. Η αποστολή της Δόξα Δράμας.

Γήπεδο: Αστέρα

Διαιτητής: Γεράσιμος Ντίτσος (Πρέβεζας)

Ημ/νία: Κυριακή 5-2-2011

Ώρα: 15:00

Τηλεόραση: novasports3

Καιρός: Νεφώσεις κατά περιόδους. Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση του καιρού εδώ

Πρώτος γύρος: Δόξα Δράμας-Αστερας Τρίπολης 1-0

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ