STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Δόξα Δράμας - Αστέρας Τρίπολης 1-0

Δόξα Δράμας - Αστέρας Τρίπολης 1-0
INTIME SPORTS

Η Δόξα Δράμας πήρε την πρώτη της νίκη στη Superleague, επικρατώντας με 1-0 του Αστέρα Τρίπολης στον εξ αναβολής αγώνα της 5ης αγωνιστικής. Δείτε τα γκολ και στιγμιότυπα από την αναμέτρηση.

Η ομάδα του Μάκη Κατσαβάκη κατέκτησε το πρώτο της τρίποντο, χάρη σε ένα γρήγορο γκολ του Ουέλινγκτον, μόλις στο 7ο λεπτό.

Οι Δραμινοί ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος και κράτησαν εύκολα το "μηδέν" στην εστία τους. Ωστόσο, στο δεύτερο ημίχρονο, ο Αστέρας πίεσε κι έχασε σπουδαίες ευκαιρίες, αλλά τελικά έφυγε από το "Καυτανζόγλειο" χωρίς βαθμούς.

Δείτε εδώ το LIVE του αγώνα Δόξα Δράμας - Αστέρας Τρίπολης

Ταυτότητα του αγώνα


Γήπεδο: "Καυτανζόγλειο"

Διαιτητής: Δημήτρης Θάνος

Βοηθοί: Λάζαρος Δημητριάδης, Αλέξανδρος Γρεβένης

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Κατσαβάκης): Σέρεμετ, Γελαδάρης, Βέρτζος, Λεάντρο, Αραβίδης, Λίμα, Παπαδόπουλος, Ψυχογιός, Αμπουμπακάρι, Ουέλινγκτον (86' Κυβελίδης), Σοϊλέδης (90'+4 Ρούτσης)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Τσιώλης): Χακόμπο, Τσαμπούρης, Φορμίκα (68' Φράνκου), Μπαρτολίνι, Πουλίδο, Πιπίνης, Χουανίτο (46' Σολάκης), Ράγιο, Ουσέρο, Έγκον (46' Άλβαρες), Περόνε

Σκόρερ: 7' Ουέλινγκτον

Κίτρινες κάρτες: Λίμα, Βέρτζος, Αραβίδης / Τσαμπούρης, Πουλίδο, Φράνκου

Ανασκόπηση αγώνα


Η Δόξα ευτύχησε να προηγηθεί μόλις στο 7ο λεπτό, όταν ο Σοϊλέδης σέντραρε από δεξιά, η μπάλα κατέληξε στον Ουέλιγκτον, που μετά από ωραία κίνηση σούταρε και με μικρή βοήθεια από την κόντρα στον Μπαρτολίνι, νίκησε τον Χακόμπο για το 1-0.

Η συνέχεια άνηκε στους γηπεδούχους, που με τους Παπαδόπουλο και Αμπουμπακάρι θα μπορούσαν να φτάσουν και σε δεύτερο γκολ, αλλά δεν βρήκαν στόχο. Από την άλλη, οι Αρκάδες δεν κατάφεραν να μπουν στην περιοχή του Σέρεμετ και να απειλήσουν την εστία του Σλοβένου στο πρώτο ημίχρονο, πραγματοποιώντας πολύ κακή εμφάνιση, ίσως τη χειρότερη φετινή τους.

Ωστόσο, το δεύτερο ημίχρονο ήταν άλλη υπόθεση. Ο Τσιώλης πέρασε στον αγώνα τους Άλβαρες και Σολάκη, φρεσκάροντας την ομάδα του, που πίεσε κι έκλεισε τους "μαυραετούς" στην περιοχή τους. Μάλιστα, έχασε δύο τεράστιες ευκαιρίες για να φέρει το ματς στα ίσα.

Αρχικά, στο 56ο λεπτό, ο Φορμίκα σούταρε μέσα από την περιοχή, αλλά ο Βέρτζος έσωσε την ομάδα του, απομακρύνοντας την μπάλα πάνω στη γραμμή, ενώ πέντε λεπτά αργότερα, μετά από κεφαλιά του Περόνε, ο Σολάκης βρέθηκε μόνος του μπροστά από την κενή εστία των Δραμινών, αλλά δεν τοποθέτησε σωστά το σώμα του και πλάσαρε άουτ.

Στη συνέχεια, ο Ουέλινγκτον θα μπορούσε να "καθαρίσει" το ματς σε μία πολύ καλή ευκαιρία που του παρουσιάστηκε, αλλά ο Χακόμπο τού είπε "όχι".

Το ίδιο έκανε κι ο Σέρεμετ στο 86ο λεπτό, όταν ο Ουσέρο βρέθηκε απέναντί του, πλάσαρε στην άλλη γωνία από αυτήν που έπεσε ο Σλοβένος, ο οποίος όμως με το απλωμένο πόδι του κατάφερε να απομακρύνει την μπάλα.


Πού κρίθηκε το παιχνίδι


Στο γρήγορο γκολ που πέτυχε η Δόξα, αλλά και στο γεγονός ότι οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν να μετουσιώσουν σε γκολ τις μεγάλες ευκαιρίες που είχαν στο δεύτερο ημίχρονο.


Η συνέντευξη Τύπου

Οι παίκτες της Δόξας Δράμας είχαν πίστη και κατάφεραν πάρουν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα επί του Αστέρα Τρίπολης σύμφωνα με τον Μάκη Κατσαβάκη . Παράλληλα, ο έμπειρος τεχνικός αναφέρθηκε και πάλι στο θέμα του γηπέδου τονίζοντας πως αν η ομάδα αγωνιζόταν στην Δράμα σε αυτά τα παιχνίδια θα είχε 4.000 κόσμο στις εξέδρες.

Ο Αστέρας Τρίπολης δεν μπορεί να πετύχει γκολ εκτός έδρας και αυτός είναι ο λόγος που δεν μπορεί να πάρει το θετικό αποτέλεσμα σύμφωνα με τον Σάκη Τσιώλη . Επίσης, ο έμπειρος τεχνικός αναφέρθηκε και στις καιρικές συνθήκες που δυσκόλεψαν τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών.


Στατιστικά αγώνα

1

Γκολ

0

0

Ασίστ

0

10

Τελικές προσπάθειες

14

5

Σουτ εντός μεγάλης περιοχής

5

4

Σουτ εκτός μεγάλης περιοχής

5

1

Κεφαλιές

4

5

Αποκρούσεις

4

32

Επεμβάσεις

9

50

Κλεψίματα

33

19

Φάουλ

15

3

Οφσάιντ

2

4

Κόρνερ

11

59

Λάθη

63

3/13

Γεμίσματα

8/41


Το φιλμ του αγώνα


7' ΓΚΟΛ Ο Ουέλινγκτον γίνεται κάτοχος της μπάλας μέσα στην περιοχή, γυρίζει ωραία το σώμα του και σουτάρει, η μπάλα κοντράρει στον Μπαρτολίνι και καταλήγει στην αριστερή γωνία του Χακόμπο για το 1-0.

26' Λάθος διώξιμο από τον Πουλίδο, η μπάλα φτάνει στον Παπαδόπουλο, ο οποίος απο το ύψος της μεγάλης περιοχής σουτάρει, αλλά ο Χακόμπο μπλοκάρει.

33' Ο Αραβίδης στην αντεπίθεση βρίσκει τον αμαρκάριστο Αμπουμπακάρι, ο οποίος με πλασέ από το ύψος της περιοχής, στέλνει την μπάλα δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Χακόμπο.

43' Πλασέ του Ουέλινγκτον έξω από την περιοχή, ο Χακόμπο διώχνει σε κόρνερ.

56' Γύρισμα του Ουσέρο από δεξιά, ο Φορμίκα σουτάρει μέσα από την περιοχή, όμως ο Βέρτζος απομακρύνει την μπάλα πάνω στη γραμμή του τέρματος.

61' Κόρνερ του Ουσέρο από δεξιά, ο Περόνε παίρνει τη γυριστή κεφαλιά, αλλά μόνος του σε κενή εστία ο Σολάκης στέλνει την μπάλα δίπλα από το δεξί δοκάρι.

72' Ο Ουέλινγκτον κάνει ωραία κίνηση και μπαίνει στην περιοχή, σουτάρει με το αριστερό, αλλά ο Χακόμπο με τα ακροδάχτυλα στην κλειστή του γωνία διώχνει σε κόρνερ.

86' Ο Ουσέρο βγαίνει απέναντι από τον Σέρεμετ, πλασάρει, αλλά ο τερματοφύλακας της Δόξας απομακρύνει εντυπωσιακά με το πόδι.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ