STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Pre game: ΑΕΚ - Πανιώνιος

Pre game: ΑΕΚ - Πανιώνιος
Τασουλής Γιόχανσον ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Λίγες ώρες πριν τη σέντρα του εξ αναβολής αγώνα για την 2η αγωνιστική των playoffs ανάμεσα σε ΑΕΚ και Πανιώνιο, δείτε τα τελευταία νέα των δυο ομάδων (VIDEOS).

Το απόγευμα της Παρασκευής (20:30) η κυπελλούχος ΑΕΚ υποδέχεται τον Πανιώνιο στο ΟΑΚΑ για τον εξ αναβολής αγώνα της 2ης αγωνιστικής στα playoffs. Η Ένωση αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα και μένει να δούμε αν θα την επηρεάσουν στο αγωνιστικό κομμάτι.

Από την άλλη πλευρά ο Πανιώνιος θα κατεβάσει το καλύτερο δυνατό σχήμα. Ας τα δούμε αναλυτικά.

ΑΕΚ - Πανιώνιος 20:30 (Sport24.gr, NS1 και Sport24 Radio 103.3)

Γήπεδο: ΟΑΚΑ

Διαιτητής: Μάριος Λαμπρόπουλος (Ηλείας)

Βοηθοί: Δημήτρης Τάτσης(Ηπείρου), Δημήτρης Βέρρης (Λέσβου)

4ος: Ανανίας Φωτιάδης (Σερρών)

Παρατηρητής: Μιχαήλ Καλαθένος (Δωδ/νησου)

Δείτε εδώ την αναλυτική βαθμολογία των playoffs και όχι μόνο

Ξεκινάμε με τον φιλοξενούμενο Πανιώνιο. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης βρίσκεται στην ευχάριστη να υπολογίζει όλους του τους παίκτες, οπότε θα ξεκινήσει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα. Ο Ιστορικός θέλει ένα θετικό αποτέλεσμα έτσι ώστε να διατηρήσει τις ελπίδες του για καλό πλασάρισμα στα playoffs.

Αναλυτικά η αποστολή του Πανιώνιου: Παπαδόπουλος, Διούδης, Γιαννιώτης, Τασουλής, Πατσατζόγλου, Ρισβάνης, Οικονόμου, Αργυρόπουλος, Ποζατζίδης, Σιώπης, Κόρμπος, Μπακασέτας, Καραμάνος, Μασούρας, Βιγιάλμπα, Ανσαριφάρντ, Καθάριος, Βαλεντίνος Βλάχος, Μπλέτσας, Χαλκιαδάκης, Μπαργκάν.

Πάμε και στην γηπεδούχο ΑΕΚ. Πολλά τα προβλήματα στην Ένωση, αφού εκτός από τους Βάργκας, Σουκουλίνι και Μπαρμπόζα νοκ άουτ τέθηκε και ο Στέλιος Μανωλάς από τον πάγκο της ομάδας! Στο τιμόνι της, λοιπόν, θα βρεθεί ο συνεργάτης του Νίκος Παναγιωτάρας.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ: Μπαρόχα, Ανέστης, Γκάλο, Βασιλαντωνόπουλος, Μπακάκης, Λαμπρόπουλος, Αρθο, Σβάρνας, Κολοβέτσιος, Σοϊλέδης, Τζανετόπουλος, Ντίντακ, Γιόχανσον, Μάνταλος, Σιμόες, Κορδέρο, Γαλανόπουλος, Μπουονανότε, Πλατέλλας, Τζεμπούρ, Αραβίδης, Πέκχαρτ.

Τι έκαναν στην κανονική διάρκεια

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ