STOIXIMAN SUPER LEAGUE

"Πλάκα μας κάνετε;"

"Πλάκα μας κάνετε;"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ανέβηκαν οι τόνοι στο διοικητικό συμβούλιο της Super League για την απόφαση του Παναθηναϊκού να αλλάξει στάση για την ανακατανομή των τηλεοπτικών δικαιωμάτων.

Η ενέργεια του Παναθηναϊκού να αλλάξει στάση και να δηλώσει ότι αφού δεν πέρασαν οι αλλαγές στην διαιτησία στην οποία δεν συμφωνεί με το ισπανικό μοντέλο που συμφωνήθηκε, αναιρεί την υπογραφή του για την ανακατανομή των τηλεοπτικών δικαιωμάτων που είχε αποφασιστεί ομόφωνα στις 12 Απριλίου προς οικονομικό όφελος των μικρών ομάδων, παραλίγο να τινάξει στο αέρα το διοικητικό συμβούλιο της Super League.

"Πλάκα μας κάνετε; Έχετε συμφωνήσει και παίρνετε την απόφαση σας πίσω. Τι πράγματα είναι αυτά", αντέδρασε ο Γιάννης Βρέντζος του Ολυμπιακού.

"Λυπάμαι για την θέση του Παναθηναϊκού, είσαστε ανακόλουθοι", αντέδρασε ο Γιώργος Σπανός του Ατρόμητου.

"Τι πράγματα είναι αυτά. Είμαστε μαζί όλοι. Επικαλείστε την ανταγωνιστικότητα αλλά μάλλον το λέτε για τα λόγια, δεν το πιστεύετε. Αν το πιστεύατε δεν θα ήσασταν η μοναδική ομάδα που διαφωνεί στην ανακατανομή των εσόδων. Κάνω έκκληση να ενημερωθεί ο κύριος Αλαφούζος ώστε να αλλάξει η απόφαση", σχολίασε ο Αλέξης Κούγιας.

Ο Μάκης Γκαγκάτσης του ΠΑΟΚ ζήτησε να μεταφερθεί μήνυμα του Ιβάν Σαββίδη στον Γιάννη Αλαφούζο να αναθεωρήσει την στάση του "για να μην σταθεί εμπόδιο στην κοινή προσπάθεια που γίνεται".

Ο Παναθηναϊκός, λοιπόν, απειλεί να τινάξει την ανακατανομή των τηλεοπτικών εσόδων στον αέρα. Στην Λίγκα πάντως, θεωρούν ότι η συμφωνία για την ανακατανομή των τηλεοπτικών (που παρεμπιπτόντως απαιτεί ομοφωνία), δεν θα αλλάξει καθώς οι "πράσινοι" έχουν βάλει την υπογραφή τους και διαφοροποιήθηκαν εκ των υστέρων.

- Πρόταση από μηδενική βάση για χορηγία του πρωταθλήματος θα καταθέσει ο ΟΠΑΠ.

Photo Credits: Action Images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: "Όχι σε πυροτεχνήματα και κινήσεις εντυπωσιασμού"

Ο Σαραϊδάρης η επιλογή για την ΚΕΔ

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ