STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Πανιώνιος-Πανθρακικός 1-1

Πανιώνιος-Πανθρακικός 1-1
INTIME SPORTS

Ισόπαλοι με 1-1 αναδείχθηκαν Πανιώνιος και Πανθρακικός στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Super League. Καλύτερος ο Πανιώνιος στην αναμέτρηση ισοφάρισε στο 86' με γκολ του Λαμπρόπουλου. Ο Πανθρακικός άνοιξε το σκορ με τον Ντε Σόουζα.

Ισόπαλο με 1-1 ολοκληρώθηκε το ματς του Πανιωνίου με τον Πανθρακικό στο Στάδιο της Νέας Σμύρνης στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Super League.

Οι δύο ομάδες έφτασαν έτσι στους πέντε βαθμούς στο πρωτάθλημα, με τον Πανιώνιο να είναι καλύτερος στην αναμέτρηση και να ισοφαρίζει στο 86' με τον Λαμπρόπουλο, το γκολ που πέτυχε ο Πανθρακικός στο 36' με τον Ντε Σόυζα.

Με χάσετε την 4η εκπομπή Super BALL αυτή την Κυριακή (15/09) στις 22:30. Σχόλια, ρεπορτάζ, ανάλυση φάσεων και δηλώσεις από τους πρωταγωνιστές της 4ης αγωνιστικής καθώς και αποκλειστική συνέντευξη του Μίροσλαβ Στοχ. Καλεσμένος στο studio ο Αντώνης Νικοπολίδης. Παρουσιάζουν οι Π. Βλαχόπουλος και Θ. Καίσαρης.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Πανιώνιος είχε την κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας, ωστόσο δεν είχε την ουσία όταν έφτανε στα καρέ του Σέρεμετ. Αντίθετα ο Πανθρακικός έπαιξε καλά το παιχνίδι των αντεπιθέσεων και σε μια από αυτές πέτυχε το γκολ με τον Ντε Σόουζα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πανιώνιος είχε τη απόλυτη υπεροχή και κατάφερε έστω και στο τέλος να φτάσει την ισοφάριση με τον Λαμπρόπουλο. Ο Πανθρακικός προσπάθησε να κρατήσει το υπέρ του γκολ, αλλά μια στιγμή αδράνειας του στέρησε την νίκη στη Νέα Σμύρνη.

Δείτε εδώ το LIVE της αναμέτρησης

Ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Νέας Σμύρνης

Καιρός: Αίθριος

Διαιτητής: Αθανάσιος Γιάχος (Χίου)

Βοηθοί: Χρήστος Σωτηρόπουλος (Αχαϊας), Χρύσα Κουρομπίλια (Δυτικής Αττικής)

Πανιώνιος (Παντελής): Γιαννακόπουλος, Κούρντι, Αυλωνίτης, Λαμπρόπουλος, Κούρος, Μητρόπουλος, Μενδρινός, Αραβίδης, Λάζνικ (46' Ντούνης), Κολοβός (84' Πάνος), Καμπάνταης (64' Γιάννου).

Πανθρακικός (Μάντζιος): Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Μίκουλιτς, Χρήστου, Μαξίμ, Ρομέου (92' Τριανταφύλλου), Λαδάκης, Τζάνης (58' Ντιόγκο), Κάσες (83' Ζεκίνια), Μαϊκαρά, Ντε Σόουζα.

Γκολ: Λαμπρόπουλος (86', Πανιώνιος)-Ντε Σόουζα (36', Πανθρακικός)

Κίτρινες κάρτες: Κούρος (25', Πανιώνιος), Μητρόπουλος (42', Πανιώνιος), Κούρντι (74', Πανιώνιος)-Λαδάκης (43', Πανθρακικός), Χρήστου (68', Πανθρακικός), Σέρεμετ (69', Πανθρακικός), Μίκουλιτς (91', Πανθρακικός)

Ανασκόπηση αγώνα

Ο Πανιώνιος μπήκε δυνατά στο πρώτο μέρος ελέγχοντας τον ρυθμό του αγώνα, ωστόσο δεν είχε την ουσία κάτι που είχε ο Πανθρακικός ο οποίος "χτύπησε" στις αντεπιθέσεις.

Στο 9ο λεπτό ο Πανιώνιος έκανε την πρώτη του καλή φάση, όταν από την κεφαλιά του Αραβίδη η μπάλα έφυγε άουτ.

Η ομάδα της Νέας Σμύρνης στο 21' είχε μια ακόμη καλή ευκαιρία με τον Καμπάνταης να κάνει του σουτ στέλνοντας την μπάλα άουτ.

Πανιώνιος-Πανθρακικός 1-1
INTIME SPORTS

Όσον ο Πανιώνιος πίεζε για το γκολ η ομάδα της Κομοτηνής δεν είχε κάνει κάτι το αξιόλογο στην αναμέτρηση, μέχρι το 36ο λεπτό.

Συγκεκριμένα, ο Λαμπρόπουλος έκανε λάθος ο Ντε Σόουζα έκλεψε την μπάλα πλάσαρε μέσα από την περιοχή και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Πανιωνίου για να κάνει το 0-1.

Από το σημείο εκείνο και μετά ο Πανιώνιος άρχισε να αυξάνει την πίεσή του στα καρέ του Σέρεμετ, αλλά οι παίκτες του δεν είχαν το καθαρό μυαλό στην τελική προσπάθεια και το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε με τον Πανθρακικό να είναι μπροστά στο σκορ.

Αύξησε την πίεση ο Πανιώνιος

Ο Πανιώνιος στο δεύτερο ημίχρονο αύξησε την πίεσή του για να φτάσει στην ισοφάριση, αλλά η υπεροχή του ήταν ανούσια.

Στο 48' ο Ντούνης έκανε το δυνατό σουτ, αναγκάζοντας τον Σέρεμετ να πεταχτεί και να διώξει την μπάλα, κρατώντας ανέπαφη την εστία του.

Τρία λεπτά αργότερα (51') ο Λαμπρόπουλος, που είχε ανέβει στην αντίπαλη περιοχή, πήρε την κεφαλιά αλλά δεν ανησύχησε τον γκολκίπερ του Πανθρακικού.

Πανιώνιος-Πανθρακικός 1-1
INTIME SPORTS

Η ομάδα του Νίκου Παντελή είχε δύο ακόμη ευκαιρίες, στο 63' με τον σουτ του Αραβίδη να φεύγει άουτ και στο 77' με την κεφαλιά του Κολοβού να έχει την ίδια τύχη.

Η υπεροχή του Πανιωνίου απέφερε καρπούς τέσσερα λεπτά πριν το τέλος της αναμέτρησης. Στο 86' ο Μενδρινός εκτέλεσε κόρνερ και ο Λαμπρόπουλος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-1.

Στα τελευταία λεπτά του αγώνα ο Πανιώνιος πίεσε την εστία του Σέρεμετ για να πετύχει και δεύτερο γκολ, αλλά ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων είπε "όχι" με το τελικό 1-1 να σφραγίζει τις προσπάθειες των δύο ομάδων.

Ο MVP της αναμέτρησης

Ο Λαμπρόπουλος είναι ο πρωταγωνιστής της αναμέτρησης. Ο κεντρικός αμυντικός του Πανιωνίου σε μια από τις προωθήσεις του κατάφερε να πετύχει το γκολ για την ομάδα της Νέας Σμύρνης και να τις δώσει τον βαθμό της ισοπαλίας.

Η απογοήτευση

Ο Αντρέας Λάζνικ δεν βοήθησε τον Πανιώνιο στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό και δικαίως έγινε αλλαγή κατά την διάρκεια της ανάπαυλας του ημιχρόνου από τον Νίκο Παντελή.

Στατιστικά

1 Γκολ 1
1 Ασίστ 0
14 Τελικές Προσπάθειες 6
3 Σουτ εντός μεγάλης περιοχής 3
7 Σουτ εκτός μεγάλης περιοχής 2
4 Κεφαλιές 1
4 Αποκρούσεις 7
15 Επεμβάσεις 21
16 Κλεψίματα 22
19 Φάουλ 23
1 Οφσάιντ 1
8 Κόρνερ 4
57 Λάθη 53
11/32 Γεμίσματα 5/19
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ