ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Μάντζιος: "Και ο βαθμός είναι καλός"

Μάντζιος: "Και ο βαθμός είναι καλός"
INTIME SPORTS

Ο Πανθρακικός έφτασε κοντά στην νίκη αλλά όπως εξελίχθηκε το ματς και ο βαθμός είναι καλός κόντρα στον Πανιώνιο, όπως τόνισε ο Άκης Μάντζιος. Ανακοίνωσε την απόκτηση του Γκονθάλεθ η ομάδα της Κομοτηνής.

Ο Πανθρακικός έφτασε κοντά στην νίκη αλλά όπως εξελίχθηκε το ματς και ο βαθμός είναι καλός κόντρα στον Πανιώνιο, όπως τόνισε ο Άκης Μάντζιος.

Μεταξύ άλλων ο τεχνικός της ομάδας της Κομοτηνής είπε μετά το τέλος του αγώνα της Νέας Σμύρνης:

" Νομίζω πως κάναμε εξαιρετική εμφάνιση και στις αντεπιθέσεις ήμασταν καλοί, αλλά και στην άμυνα. Στο ποδόσφαιρο πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι μέχρι το τέλος. Δεχτήκαμε την ισοφάριση από ένα στημένο. Φτάσαμε κοντά στη νίκη, αλλά και ο βαθμός είναι καλός".

Ανακοίνωσε Γκονθάλεθ

Στο μεταξύ κατά την διάρκεια του αγώνα με τον Πανιώνιο, η ΠΑΕ Πανθρακικός ανακοίνωσε την απόκτηση του Ισπανού ποδοσφαιριστή Γκονθάλεθ.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει: " Η ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Carlos Alberto Merino Gonzalez".

Ο Γκονθάλεθ γεννήθηκε στις 15 Μαρτίου 1980 στο Μπιλμπάο. Ασχολήθηκε με το ποδόσφαιρο στο Πανεπιστήμιο του Texas και από εκεί στην Αγγλική Nottingham Forest όπου έμεινε για μια αγωνιστική περίοδο 1999-2000 έχοντας 7 συμμετοχές.

Το 2000 επέστρεψε στην Ισπανία για λογαριασμό της Athletic Bilbao στην οποία έμεινε ως το 2003. Ενδιάμεσα αγωνίστηκε ως δανεικός (2001-2002) στην Burgos έχοντας 20 συμμετοχές.

Στην συνέχεια αγωνίστηκε στις Ισπανικές Numancia με 43 εμφανίσεις και 6 γκολ, Gimnastic 55 εμφανίσεις και 3 γκολ, Las Palmas 13 εμφανίσεις και Albacete 57 εμφανίσεις και 7 γκολ.

Τελευταίος του σταθμός η Αυστριακή Wacker Innsbruck όπου σε 2,5 χρόνια είχε 70 εμφανίσεις και 9 γκολ.

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ