STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Παναιτωλικός - Άρης 5-1

Παναιτωλικός - Άρης 5-1
INTIME SPORTS

Ο Παναιτωλικός νίκησε με το εντυπωσιακό 5-1 τον Άρη στο Αγρίνιο και πλέον θα τα παίξει όλα στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό για την παραμονή (videos)

Με μία ονειρεμένη εμφάνιση ο Παναιτωλικός κέρδισε τον Άρη και κοιτάζει την υπόθεση παραμονή με άλλο μάτι.

Βέβαια για να έρθει αυτό το σκορ βοήθησαν κυρίως οι παίκτες των κίτρινων της Θεσσαλονίκης, αφού τα λάθη τους ήταν τραγικά.

Διαιτητής: Βοσκάκης (Ρεθύμνου)

Βοηθοί: Ελευθερίου (Αθηνών), Σταμάτογλου (Καβάλας)

4ος: Σέλιμος (Λακωνίας)

Παρατηρητής: Καλύβας (Βοιωτίας)

Καιρός: Αρκετά σύννεφα

Ραντεβού λίγο μετά το τέλος της 29ης αγωνιστικής της Superleague για το πρώτο ημίχρονο του Live Video Chat ζωντανά από το Newsroom του Sport24.gr! Στείλτε τις ερωτήσεις σας στον Γιάννη Φιλέρη. Η συνέχεια θα δοθεί αμέσως μετά τη λήξη του πρώτου ημιτελικού της Τσέλσι με την Μπαρτσελόνα.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Παναιτωλικός (Νταλακούρας): Τσενάμο, Κούσας, Ντολεζάι, Εντζενγκουέλε, Γκόλιας, Μπουμάλ, Πασάς, Παλαιολόγος, Φερνάντες, Καμαρά, Χαριστέας.

Άρης (Μασάδο): Βελλίδης, Νέτο, Λαζαρίδης, Σανκαρέ, Μίσας, Παπαζαχαρίας, Φατί, Γιαννιώτας, Ακόστα, Καπετάνος, Σολτάνι.

Σκόρερ: 11' Πασάς (κεφαλιά), 45+ Καμαρά (σουτ), Χαριστέας (49', 55') - Γιαννιώτας 76' (σουτ), Φερνάντες 77' (σουτ)

Κάρτες: Κούσας (17' κίτρινη), Φατί (21' κίτρινη), Λαζαρίδης (32' κίτρινη), Παπαζαχαρίας (46' κίτρινη), Γιαννιώτας (76' κίτρινη), Παλαιολόγος (κίτρινη 93')

Ξεκίνημα με γκολ

Πρώτη φάση μόλις στο πρώτο λεπτό με τον Καμαρά από δεξιά να κάνει τη σέντρα. Η μπάλα κόντραρε στον Λαζαρίδη και πήγε στην αγκαλιά του Βελλίδη. Δέκα λεπτά αργότερα όμως η ομάδα του Αγρινίου άνοιξε το σκορ.

Ο Γκόλιας έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, ο Πασάς πήρε όμορφη κεφαλιά και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Ο ίδιος παίκτης έφτασε κοντά στο να πετύχει και δεύτερο γκολ στο 30ο λεπτό, μετά από σέντρα του Μπουμάλ, όμως ο Βελλίδης έπεσε κι έδιωξε εντυπωσιακά.

Δέκα λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Χαριστέα να απειλήσει την εστία του Βελλίδη, όταν μετά από σέντρα του καταπληκτικού Μπουμάλ πήρε την κεφαλιά, όμως ο Έλληνας κίπερ ήταν σε ετοιμότητα και μπλόκαρε.

Με υπογραφή Καμαρά

Ο έμπειρος επιθετικός του Παναιτωλικού έκανε το 2-0 στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου με όμορφη ατομική ενέργεια.

Πήρε τη μπάλα από τα δεξιά και ξεπέρασε τον προσωπικό του αντίπαλο, στη συνέχεια μπήκε μέσα στη μεγάλη περιοχή και μετά από λάθος του Λαζαρίδη και πολλές κόντρες σούταρε νικώντας τον Βελλίδη.

Καθάρισε στο ξεκίνημα

Οι αμυντικοί του Άρη έκαναν απίστευτα λάθη τα οποία ο Άγγελος Χαριστέας εκμεταλλεύτηκε και με δυο γκολ καθάρισε το παιχνίδι. Αρχικά μετά από διπλό λάθος των Παπαζαχαρία και Βελλίδη σκόραρε με πλασέ, ενώ στη συνέχεια μετά από νέο λάθος του Βελλίδη, και κόντρα στον Σανκαρέ, έδωσε χαρακτήρα θριάμβου στη νίκη του Παναιτωλικού.

Μείωσε, αλλά..

Ο Άρης μείωσε σε 4-1 με "τίμια" ενέργεια του Γιαννιώτα που νίκησε τον Τζενάμο στο 76', όμως ο Σανκαρέ είχε άλλη άποψη και με νέο τραγικό λάθος έστρωσε στον Φερνάντες δυο λεπτά αργότερα έκανε το 5-1.

MVP της αναμέτρησης

Μπουμάλ και Καμαρά πήραν πάνω τους τον Παναιτωλικό και βοήθησαν στο να έρθει αυτό το σκορ.

Ο αδύναμος κρίκος

Ο Μάρκος Βελλίδης ήταν σε τραγική μέρα και με δυο προσωπικά λάθη χάρισε δυο γκολ στον Παναιτωλικό. Γενικά η άμυνα των κίτρινων ήταν σαν να μην μπήκε στον αγωνιστικό χώρο.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ