ΑΡΗΣ

Λαζαρίδης: "Ο στόχος χάθηκε στα χαρτιά"

Λαζαρίδης: "Ο στόχος χάθηκε στα χαρτιά"
INTIME SPORTS

Ο Νίκος Λαζαρίδης μετά το τέλος του παιχνιδιού του Άρη στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό και την ήττα με 5-1 στάθηκε στην ανακοίνωση της απόφασης της δευτεροβάθμιας επιτροπής της ΕΠΟ.

Σύμφωνα με τον Νίκο Λαζαρίδη η ανακοίνωση της απόφασης της δευτεροβάθμιας επιτροπής της ΕΠΟ λίγο πριν από την σέντρα του παιχνιδιού στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό έπαιξε ρόλο στην απόδοσή της ομάδας.

Ο αρχηγός του Άρη δεν δίστασε να πει πως οι ποδοσφαιριστές της ομάδας της Θεσσαλονίκης έχασαν τον στόχο μιας ολόκληρης χρονιάς στα χαρτιά.

"Δεν είναι καθόλου σωστό να μαθαίνουμε την απόφαση μισή ώρα πριν το παιχνίδι και μάλιστα όταν πρόκειται για μια καταδικαστική απόφαση για τον Άρη.

Ήταν φυσιολογικό να επηρεαστούμε χωρίς αυτό να αποτελεί δικαιολογία. Δεν ήμασταν καθόλου καλοί, δεν ψάχνουμε για δικαιολογίες. Αναπόφευκτα όμως οι ποδοσφαιριστές επηρεάζονται όταν χάνεται στα χαρτιά ο στόχος μιας ολόκληρης χρονιάς", υποστήριξε ο Λαζαρίδης.

Εν τω μεταξύ οι περίπου 100 φίλαθλοι του Άρη που βρέθηκαν στις κερκίδες του γηπέδου του Αγρινίου όπως κατήγγειλαν είχανε πολλά παράπονα από την στάση που έτυχαν από την Αστυνομία.

Όσο για την χρήση χημικών από τα ΜΑΤ εκτός γηπέδου είχε να κάνει για να αποτρέψουν την προσπάθεια οπαδών του Παναιτωλικού να κινηθούν προς το μέρος των φιλάθλων του Άρη.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ