STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Παναιτωλικός-ΠΑΣ Γιάννινα 3-1

Παναιτωλικός-ΠΑΣ Γιάννινα 3-1
INTIME SPORTS

Ο Παναιτωλικός παρουσιάστηκε πιο έτοιμος από τον ΠΑΣ Γιάννινα ενόψει του νέου πρωταθλήματος, επικρατώντας με 3-1 σε φιλική αναμέτρηση στο Αγρίνιο. Μπόγιοβιτς, Μπελόν, Καμαρά και Τσάβες τα γκολ των δύο ομάδων.

Πιο έτοιμος ενόψει του νέου πρωταθλήματος παρουσιάστηκε ο Παναιτωλικός κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα τον οποίο και νίκησε με 3-1 σε φιλική αναμέτρηση στο Αγρίνιο.

Η ομάδα του Μάκη Χάβου ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και πήρε τη νίκη με τα γκολ των Μπόγιοβιτς, Μπελόν και Καμαρά.

Από την άλλη η ομάδα του Σάββα Παντελίδη έδειξε πως θέλει ακόμη δουλειά για να παρουσιαστεί έτοιμη και το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει με τον Τσάβες.

Μόλις στο 12' ο Παναιτωλικός άνοιξε το σκορ, όταν ο Γκάλο βρήκε τον Μπόγιοβιτς και αυτός με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Τέσσερα λεπτά αργότερα (16'), ο Καμαρά βγήκε στην κόντρα απέφυγε τον Ντάσιο, έστρωσε την μπάλα στον Μπελόν ο οποίος πλάσαρε εύστοχα για το 2-0 του Παναιτωλικού.

Στο 52', ο Καμαρά μπήκε στην περιοχή ανατράπηκε από τον Σκόνδρα και ο διαιτητής έδειξε το σημείο του πέναλτι. Ο Καμαρά εκτέλεσε εύστοχα και έκανε το 3-0 για τους Αγρινιώτες.

Ο ΠΑΣ το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει σε 3-1 στο 55' με κεφαλιά του Τσάβες, μετά από σέντρα του Λίλα.

Παναιτωλικός: Τακίδης, Γκάλο, Γκόλιας, Καλί (46' Μελισσάς), Κούσας, Καλογέρης (69' Τζούνιορ), Μουμίν (46' Γουδόι), Καμαρά (61' Πόι), Πασάς, Μπελόν (69' Σφακιανάκης), Μπόγιοβιτς (69' Ιωάννου).

ΠΑΣ Γιάννινα: Βελλίδης, Ντάσιος (46' Κειτά), Τζημόπουλος (46' Σκόνδρας), Μιχαήλ, Μπέριος, Λίλα, Κοροβέσης (59' Κρητικός), Τσουκαλάς (59' Αυγενικού), Βίλα, Τσάβεζ (68' Βισέντο), Ίλιτς.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ