STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Παναιτωλικός - Κέρκυρα 0-1

Παναιτωλικός - Κέρκυρα 0-1
Κέρκυρα πανηγυρική INTIME SPORTS

Η Κέρκυρα παίζοντας έξυπνο ποδόσφαιρο πήρε σπουδαία νίκη με 1-0 στην έδρα του Παναιτωλικού και ξέφυγε από τις τελευταίες θέσεις. Όμορφο γκολ από τον Γκαζαριάν.

Σπουδαίο διπλό για τους Φαίακες στην έδρα του Παναιτωλικού. Τα κέρδη ήταν πολλά, αφού εκτός από το τρίποντο, που φέρνει την Κέρκυρα εννέα βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, ο Γκαζαριάν πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση.

Από την άλλη πλευρά η ομάδα του Μάκη Χάβου δεν μπόρεσε να ξεκλειδώσει την άμυνα των φιλοξενούμενων παρά την κατοχή της μπάλας.

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Παναιτωλικού

Διαιτητής: Ζαχαριάδης (Μακεδονίας)

Βοηθοί: Γεωργαράκος (Αθηνών), Βλάσσης (Λασιθίου)

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Χάβος): Ράφαελ, Μπεχαράνο, Μαλεζάς, Εντζενγκουέλε, Σκαρμποντσίνο, Γοδόι, Φωτάκης, Μαρτίνες, Μύγας (Ρουσκουγιέδα 46'), Καπέλ (Μορένο 64'), Άλβες (Θεοδωρίδης 73').

ΚΕΡΚΥΡΑ (Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Ντιόγκο, Βενέτης, Ντιμιτρόφσκι, Σιόντης, Ναγιάρ (Καρντόσο 85'), Ανδρεόπουλος, Γκόμες, Γκαζαριάν (Καϊκούρ 93'), Λεάλ (Χαβίτο 58'), Μαρκόφσκι.

Γκολ: Γκαζαριάν (17' σουτ)

Κάρτες: Φωτάκης (κίτρινη 64'), Γοδόι (κίτρινη 68'), Σκαρμποντσίνο (κίτρινη 69')

Δείτε εδώ το Live της αναμέτρησης Παναιτωλικός - Κέρκυρα 0-1

Ανασκόπηση αγώνα

Οι παίκτες του Γρηγορίου μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση και με σωστή τακτική πήραν αυτό που ήθελαν στο πρώτο ημίχρονο. Προηγήθηκαν με γκολ του καταπληκτικού Γκαζαριάν στο 17' (σουτ μετά από κάθετη του Μαρκόφσκι) και στη συνέχεια διαχειρίστηκαν σωστά το χρόνο που απέμεινε, χάνοντας ορισμένες ακόμα ευκαιρίες.

Συγκεκριμένα στο 34' ο Λεάλ πήγε να κρεμάσει τον Ράφαελ, όμως ο Βραζιλιάνος έδιωξε σε κόρνερ με το ένα χέρι. Νωρίτερα, στο ξεκίνημα, η Κέρκυρα είχε άλλες δυο καλές στιγμές με τον Γκαζαριάν (σουτ, λίγο άουτ) και τον Μαρκόφσκι (κεφαλιά στην αγκαλιά του Ράφαελ).

Η μοναδική στιγμή που απείλησε ο Παναιτωλικός στο πρώτο μέρος ήταν με μία εκτέλεση φάουλ του Μαρτίνες. Ο Κουτζαβασίλης, ωστόσο, έπεσε και μάζεψε.

Μία από τα ίδια

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε όπως και το πρώτο. Η Κέρκυρα δέχθηκε πίεση, όμως στην κόντρα ήταν ιδιαίτερα επικίνδυνη. Στο 53ο λεπτό ο Ναγιάρ βρήκε με κάθετη τον Γκαζαριάν έξω από την περιοχή, αυτός προχώρησε στον κενό χώρο και έκανε το σουτ, με τη μπάλα να πηγαίνει πάνω στον Ράφαελ.

Οι γηπεδούχοι απάντησαν στο 62ο λεπτό με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ρουσκουγιέδα, με τον Κουτζαβασίλη να μαζεύει τη μπάλα με διπλή προσπάθεια. Στο 75ο λεπτό ήταν η σειρά του Θεοδωρίδη να απειλήσει από στημένη φάση, το σουτ του όμως πήγε πάνω στον Κουτζαβασίλη.

Η φάση του αγώνα

Στο 78ο λεπτό της αναμέτρησης αμυντικός έκανε λάθος πάσα και ξαφνικά βρέθηκαν τρεις της Κέρκυρας με δυο του Παναιτωλικού. Οι φιλοξενούμενοι, ωστόσο, μπερδεύτηκαν και έχασαν τεράστια ευκαιρία να κάνουν δυο τα τέρματα τους.

Ο διαιτητής

Εύκολο απόγευμα για τον Ζαχαριάδης. Τον βοήθησε και το παιχνίδι.

Ο πολυτιμότερος παίκτης της αναμέτρησης

Ο Γκεβόργκ Γκαζαριάν δημιούργησε πολλά προβλήματα στους αμυντικούς του Παναιτωλικού και αν ήταν πιο προσεκτικός θα μπορούσε να πετύχει και δεύτερο γκολ.

Μας άρεσε

Ο τρόπος που αντιμετωπίζει τα ματς η ομάδα της Κέρκυρας. Οι παίκτες του Γρηγορίου παρότι ήταν μπροστά στο σκορ, έψαξαν και δεύτερο τέρμα με έξυπνο τρόπο. Το συνηθίζει σε όλα τα παιχνίδια η Κέρκυρα.

Δεν μας άρεσε

Τελικά η απώλεια του Βιγιαφάνες είναι μεγάλη. Έλειψε η φαντασία του από το παιχνίδι. Ούτε ο Μύγας, ούτε ο Μαρτίνες μπόρεσαν να καλύψουν το κενό του στα άκρα.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ