ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Χάβος: "Κάποιοι ενοχλούνται που είμαστε ψηλά"

Χάβος: "Κάποιοι ενοχλούνται που είμαστε ψηλά"
Χάβος INTIME SPORTS

Ο Μάκης Χάβος άφησε αιχμές κατά του διαιτητή της αναμέτρησης Παναιτωλικός - Κέρκυρα, ενώ τόνισε πως η ομάδα του θα συνεχίσει να δουλεύει.

"Όταν μια ομάδα που είναι στην έδρα της και χάνει από μια ομάδα που βρίσκεται στη μέση της βαθμολογίας, η μεγαλύτερη ευθύνη ανήκει στον προπονητή. Εγώ τους παρέταξα, εγώ τους προπόνησα.

Όμως ήταν φανερά και δυο-τρία πραγματάκια. Το πρώτο ότι η διακοπή δεν μας βοήθησε και μας έκανε ζημιά. Σε κανένα σημείο του αγώνα δεν μπορέσαμε να βρούμε τον υψηλό ρυθμό που είχαμε στα προηγούμενα παιχνίδια", είπε αρχικά ο τεχνικός του Παναιτωλικού και συνέχισε:

"Το δεύτερο είναι ότι ο Παναιτωλικός και κόσμος πάνε πακέτο. Χάνουμε μεγάλη δύναμη όταν δεν έχουμε τον κόσμο μας στο πλευρό μας. Το τρίτο που με ενοχλεί και με εκνεύριζει και με βγάζει έξω από τα ρούχα μου είναι ότι κάποιοι ενοχλούνται που ο Παναιτωλικός είναι ψηλά. Είναι φανερό πια. Βρήκαν ευκαιρία σήμερα με το άδειο γήπεδο και έγιναν τα πράγματα πιο εύκολα για μερικούς.

Όμως, θα τους πω ότι ο Παναιτωλικός θα συνεχίσει να δουλεύει, θα παραμείνει ψηλά, ό,τι και να προσπαθούν ορισμένοι να κάνουν και ό.τι και να σκέφτονται, θα συνεχίσουμε και θα είμαστε ενωμένοι. Ο Παναιτωλικός με εμένα προπονητή προβλήματα υγείας δεν θα βγάλει ποτέ".

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ